1/11 anonim válasza:
Én azt mondanám hogy valahol 200-250 körül. De lehet hogy rohadt nagyot tévedek. :D
3/11 anonim válasza:
Gondolom hogy ezt a kérdező is tudja, csak az lett volna a célja, hogy ne befolyásoljon minket a hirdetési ár...
4/11 anonim válasza:
Újan 4-500ezerre, használtan 300-350ezer környékére saccolnám.
5/11 anonim válasza:
4. vagyok. Megnyitottam a linket. Alaposan fölé tippeltem. A hirdetett áron szerintem ez egy egész jó vétel.
6/11 anonim válasza:
Srammal annyira nem vagyok tisztában, de amennyire értek hozzá, 190-210közé tenném
7/11 A kérdező kommentje:
Megvettem, annyit se volt használva a bringa, hogy bekopjanak a fékbetétek. :D
2023. máj. 1. 23:42
10/11 A kérdező kommentje:
Nem kell válasz, csak mondom. Itt szoktam sírni az emberek hogy milyen drágák a biciklik, ez még kb. féláron volt az értékéhez képest és majdnem 2 hétig nem vitte el senki.
2023. máj. 6. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!