Szobabicikli tippek?
Figyelt kérdés
Hogy égethetném el vele a legtöbb kalóriát?2023. márc. 27. 17:35
2/11 anonim válasza:
Na vajon? Vidd fel a tizedikre százszor!
3/11 anonim válasza:
Ne vegyél szobabiciklit, mert rohadt unalmas és kényelmetlen. Sokkal rosszabb, mint egy igazi bicikli. Vegyél elliptikus trénert vagy ha mindenképp biciklizni akarsz, akkor okosgörgőt.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem a véleményeteket kérdeztem a szobabicikliről.
2023. márc. 27. 21:51
5/11 anonim válasza:
Kalóriát úgy tudsz égetni, hogy tekered. Azon belül az alkatodtól függ, hogy hogyan tudod kimaxolni a kalóriaégetést. A legtöbb embernél ez alacsonyabb erőbedobással (110-130 pulzus között), gyors tekeréssel (75-80 pedálfordulat/perc) működik a legjobban. Úgy lődd be a nehézségi szintet, hogy ezt tudd tartani 1 órán keresztül. A gyors tekerés jobb a térdednek is, mint ha szenvedve, lassan tekernél erőből.
6/11 anonim válasza:
Pulzus kontrollal és nagyon hosszú filmekkel amiket végignézel tekerés közben, pl egy átlag marvel film alatt már tetemes mennyiségű kaloria elégethető.
7/11 anonim válasza:
Én semmi unalmast nem látok benne 13 éve filmezek szobabringáról.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is filmezésre gondoltam, mondjuk hogy két nap alatt megnézek rajta egy hosszabb filmet két részletben :)
Köszi ötös, én azt hittem, hogy pont a gyors tekerést nem szereti a térd.
Akkor nem érdemes váltogatni a tempót?
2023. márc. 28. 12:23
9/11 anonim válasza:
Ha csak a kalóriaégetés/fogyás a cél, akkor nem kell váltogatni a tempót. Lőjj be egy kényelmes erőkifejtést minél gyorsabb fordulattal és azon végigtekerheted az 1.2 órát. Ha az erőnlét is fontos és versenyre akarsz készülni, akkor lehet értelme intervallum edzésnek, amikor néha adott időre megemeled az erőkifejtést. Én heti 4 alkalommal elliptikus trénereztem alacsony pulzuson, alkalmanként 1,5-2 órát és 4-5 hónap alatt lement 20 kg.
10/11 anonim válasza:
Mi az az alacsony pulzus? Nálatok ez mit jelent? 110-es pulzussal én biztos nem tekerek végig egy órát, hogy a fenébe csináljátok , főleg ilyen melegben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!