Mennyire érezhető egy gravel biciklinél az alumínium és egy karbon villa között a különbség?
Szerintem ennyiért vidd.
Azt nem látom, hogy max. milyen széles gumit fogad, de szerintem 40-42-es még belemegy, azzal már lehet az út egyenetlenségeit tompítani.
Három és fél éve ilyet nézegettem én is, aztán letettem az alumínium vázról (cromó lett). Jó canga.
Szerintem a gumin és a keréken több múlik, mint a villán. Persze valamivel rugalmasabb a karbon és könnyebb is, így sportos felhasználásra előnyösebb.
Ezen a bringán látszik, hogy túrázásra tervezték, ezért inkább masszív, mint sportos. Sok rögzítési pont van rajta, és szerintem a villa is ezért készült aluból, hogy arra is lehessen csomagokat rögzíteni. A kerekeken is látszik, hogy inkább arra mentek, hogy erős legyen, nem pedig az alacsony tömegre, fürgeségre.
Szóval ha több napos túrákra keresel bringát, és/vagy inkább masszív bringát akarsz, akkor jó választás. Ha nem vagy nagy darab, és inkább a gyorsaság számít, akkor talán találsz jobbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!