Ellentétet fedeztem fel a Google Maps képei és a merretekerjek.hu között, melyik az igaz?
A 4-es főúton Berkesz északi kijárata és Ajak közötti részről van szó. A merreterkerjek.hu ezt a szakaszt halvány pirossal jelzi, vagyis elvileg nem tilos a kerékpározás, szemben az út többi, Szabolcs vármegyei szakaszával.
A Google Maps képei szerint azonban ezen a szakaszon is kint van a tiltótóbla (illetve egy helyen a kivéve célforgalom kiegészítéssel). A képek 2021 augusztusában készültek.
Azóta esetleg eltávolították a jelzéseket vagy a merretekerjek.hu pontatlan?
Az egy irányból kitűzött célforgalmas tiltás nem logikátlan. Sok helyen van ilyen.
Nézd meg az utcaképen a táblákat.
Ja azt általánosságban írtam. Sok olyan hely van ahol csak egy irányból tiltanak, a másikban lehet közlekedni.
Régen jártam arrafelé, nem emlékszem mi merre hány méter, úgyhogy megnéztem az utcaképeket. Berkesz környékén a 4-esen minden kereszteződésben van "merci tábla" kivéve célforgalom kiegészítéssel mindkét irányban. Linkelnéd hogy hol nem láttad?
A kivéve célforgalom azért van kitéve, mert másfelé nem tudsz menni ha Narkaszról Nyírtassra akarsz átmenni. Esetleg helikopterrel.
Viszonén innen Somogyból Ajakra már nem mehetnék a 4-esen át, mert oda más úton is el tudnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!