Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Meg akarok tanulni BMXezni!...

Meg akarok tanulni BMXezni! Hogyan csináljam? (többi lent)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. 1 éve kaptam egy bmxet, sajnos nem sok mindent tudok... Egykerék.felemelni az elsőt... kb. ennyi.

Nekem volt először lánynak (a városunkban) Bmxe, így nagyon fura volt az elején mindenkinek...

Aztán 1 év alatt 3 lánynak lett bmxe.

És most a nagymenő srácok azt hiszik hogy divatkerózást művelünk, mert ugye a bmxes csajok a baráti társaságomból jönnek ki...

Nem akarok divatkerós lenni...Aki csak végigmegy az utcán és néznek utánna, mert bmxes csaj...

Tanulni akarok trükket. Segítenétek videókat stb.-ket hol találok (linkek, mert odáig én is eljutottam hogy google meg youtube). Fogadtunk a fiúkkal, hogy tavaszra menni fog az arial vagy a 90°-180° ... meg kell védenem a csajok becsületét :)) És a magamét. Mert tényleg meg akarok tanulni bmxezni.rendesen.

Minden linket,segítséget köszönök .))

Akik pedig csak azért irnak, hogy kiröhögjenek, stb. azok ne is irjanak. És otromba válaszoktól kíméljetek... Köszii.

2010. okt. 3. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
háth igen:) nincs sok lány bmx es:D még lányt nem is láttam! jó hogy van 1 pár:D hány kiló a bicód? milyen fajta?
2010. okt. 10. 19:01
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom hány kiló :)

De amúgy DHS Jumper dirt BMX :DD

Nem olyan jó fajta de elsőnek jó...

És az msn címem: sissi23@citromail.hu

2010. okt. 12. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is a haverommal csináltam egy pályát és egész nap ott BMX-ezünk :D BMX 4 life ! :D
2010. okt. 20. 22:23
 14/16 anonim válasza:
szia. én is bmxezek és én a haverommal akarok majd csinálni egy kisebb pályát. és még én s evoltam komolyabb street pályán de dirt pályán már voltam! és az ottani srácok segítettek!!!! szval aki egy lány bmxest csúfol az kapjja be!
2011. júl. 17. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Hali, tanulj meg úgy bunny hoppozni mintha elösször manuálba kezdenél és kb mikor 15-20 cm magasan van az elsö kerék a pedál szegecsseibe beakasztod a cipőd és kicsit hátrafele döntöd a és felhúzod a bicikli hátulját a feneked felé eközben a kormányt is húzod a vállad felé!A cipö is számit.Pl egy tornacipö nem akad meg a szegecsekben de a deszkás igen és ha rendesen beakasztod a cipöd a pedál szegecseibe akkor nem fog felemelkedni a lábad!Remélem hogy tudtam segiteni!Sok sikert a gyakorláshoz!:)
2011. aug. 18. 01:45
 16/16 cremer válasza:
Nekem már rengeteg trükk sikerült de a bunny hop azt sajnos nem lehet sehogy elmagyarázni úgyhogy próbáld meg úgy ahogy neked a legjobb
2014. nov. 25. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!