Meg akarok tanulni BMXezni! Hogyan csináljam? (többi lent)
13 éves lány vagyok. 1 éve kaptam egy bmxet, sajnos nem sok mindent tudok... Egykerék.felemelni az elsőt... kb. ennyi.
Nekem volt először lánynak (a városunkban) Bmxe, így nagyon fura volt az elején mindenkinek...
Aztán 1 év alatt 3 lánynak lett bmxe.
És most a nagymenő srácok azt hiszik hogy divatkerózást művelünk, mert ugye a bmxes csajok a baráti társaságomból jönnek ki...
Nem akarok divatkerós lenni...Aki csak végigmegy az utcán és néznek utánna, mert bmxes csaj...
Tanulni akarok trükket. Segítenétek videókat stb.-ket hol találok (linkek, mert odáig én is eljutottam hogy google meg youtube). Fogadtunk a fiúkkal, hogy tavaszra menni fog az arial vagy a 90°-180° ... meg kell védenem a csajok becsületét :)) És a magamét. Mert tényleg meg akarok tanulni bmxezni.rendesen.
Minden linket,segítséget köszönök .))
Akik pedig csak azért irnak, hogy kiröhögjenek, stb. azok ne is irjanak. És otromba válaszoktól kíméljetek... Köszii.
Eddig én is eljutottom. de azért köszii :))
Tegnap elkezdtek tanitani,fél óra alatt ment a kecske meg a hátsó kerék felemés. :)
Tegnap megtanultam Bunnyzni *.*
Ma faikit tanulok ^^
Köszii:DD
Most még Bunnyzok, mert csak úgy megy, ha az egyik lábamat felemelem, de nem tudom miért. Ha nem akkor nem megy...:S
felemeled a lábad??? azt hogy? ez egészséges? bunny-t én még most sem tudok normálisat csinálni de már meg a 180 XD
tényleg megkéne tanulnom de nem akarok mert ez az én eredeti bunnym:P:D
jó hogy nem csak divatbol csinálod:)
Köszii:DD
Tegnap voltam a skate parkban.
Bementem a bejáraton:
-nahh egy divatkerós
-anyád divatkerós!nyaljál sóót -.-" xDD
Hááát... nem tudom miért emelem fel a lábam (csak az egyiket, mindig a balt), de nekem ez így jóó...akinek meg nem tetszik, ne nézzen ^^
Nálunk eleve ezért néznek le:
Lány bmxen? Uristen...tuti hogy nem tud semmit -.-"
Ez basz fel a legjobban...azt sem tudják, hogy mit tudok, de azért még beleszólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!