Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Meg akarok tanulni BMXezni!...

Meg akarok tanulni BMXezni! Hogyan csináljam? (többi lent)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. 1 éve kaptam egy bmxet, sajnos nem sok mindent tudok... Egykerék.felemelni az elsőt... kb. ennyi.

Nekem volt először lánynak (a városunkban) Bmxe, így nagyon fura volt az elején mindenkinek...

Aztán 1 év alatt 3 lánynak lett bmxe.

És most a nagymenő srácok azt hiszik hogy divatkerózást művelünk, mert ugye a bmxes csajok a baráti társaságomból jönnek ki...

Nem akarok divatkerós lenni...Aki csak végigmegy az utcán és néznek utánna, mert bmxes csaj...

Tanulni akarok trükket. Segítenétek videókat stb.-ket hol találok (linkek, mert odáig én is eljutottam hogy google meg youtube). Fogadtunk a fiúkkal, hogy tavaszra menni fog az arial vagy a 90°-180° ... meg kell védenem a csajok becsületét :)) És a magamét. Mert tényleg meg akarok tanulni bmxezni.rendesen.

Minden linket,segítséget köszönök .))

Akik pedig csak azért irnak, hogy kiröhögjenek, stb. azok ne is irjanak. És otromba válaszoktól kíméljetek... Köszii.

2010. okt. 3. 20:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2010. okt. 4. 23:15
 2/16 A kérdező kommentje:

Eddig én is eljutottom. de azért köszii :))

Tegnap elkezdtek tanitani,fél óra alatt ment a kecske meg a hátsó kerék felemés. :)

2010. okt. 5. 14:45
 3/16 A kérdező kommentje:

Tegnap megtanultam Bunnyzni *.*

Ma faikit tanulok ^^

2010. okt. 7. 16:03
 4/16 anonim ***** válasza:
mielőtt neki állsz komolyabb trükköknek a bunny-t gyakorold be nagyon. tehát menjen lassú gurulásból és száguldásból is. első voltam
2010. okt. 7. 22:33
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszii:DD

Most még Bunnyzok, mert csak úgy megy, ha az egyik lábamat felemelem, de nem tudom miért. Ha nem akkor nem megy...:S

2010. okt. 8. 14:15
 6/16 anonim ***** válasza:

felemeled a lábad??? azt hogy? ez egészséges? bunny-t én még most sem tudok normálisat csinálni de már meg a 180 XD

tényleg megkéne tanulnom de nem akarok mert ez az én eredeti bunnym:P:D

jó hogy nem csak divatbol csinálod:)

2010. okt. 8. 17:08
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszii:DD

Tegnap voltam a skate parkban.

Bementem a bejáraton:

-nahh egy divatkerós

-anyád divatkerós!nyaljál sóót -.-" xDD

Hááát... nem tudom miért emelem fel a lábam (csak az egyiket, mindig a balt), de nekem ez így jóó...akinek meg nem tetszik, ne nézzen ^^

2010. okt. 9. 16:27
 8/16 anonim ***** válasza:
aha.... lehet hogy korán mentél el parkba! minden kezdőt lenéznek:/ én ezért nem mentem! mostanában mi magunknak csináljuk a pályákat szerencsére van hol:) ott nem szól meg senki ha nagyobbat esünk és egész nap éjjel nappal ott lehet lenni:D szájba tosztam volna a helyedbe azt aki beszólt XD
2010. okt. 9. 21:30
 9/16 A kérdező kommentje:

Nálunk eleve ezért néznek le:

Lány bmxen? Uristen...tuti hogy nem tud semmit -.-"

Ez basz fel a legjobban...azt sem tudják, hogy mit tudok, de azért még beleszólnak.

2010. okt. 10. 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:
msned megadod? :D
2010. okt. 10. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!