Azok is cicanaciban tekernek, akik nem melegek? Nem előitéletből kérdem.
Nem tudok róla, hogy meleg lennék. Sőt, még nem is áll jól rajtam, úgyhogy nem hiszem, hogy sikert aratnék vele.
A "cicanaci" lényege nem az, hogy csinos legyek benne, hanem az, hogy a bringázáshoz minél jobban megfeleljen funkciójában. Például legyen kényelmes, vezesse el az izzadságot, ne dörzsöljön ki. A hagyományos nadrágok gyakran nem elég rugalmasak, a bringán ülve felcsúszik a száruk. A bő szár beakad a lánckerékbe, erdőben a növényzetbe, és összekoszolja a lánc. A pamutos anyagok már egy közepes túrán kidörzsölik a segget, belső combot. Az izzadságot nem elpárologtatják, hanem magukba szívják, bebüdösödnek.
De, igen, előítéletből kérdezed, különben nem neveznéd "cicanaci"-nak a teljesen normális sportruházatot, és nem kérdeznél rá a sportolók szexuális irányultságára.
Elárulom, hogy a búvárok sem melegek, ahogyan az 1-2-3 válaszolók által írt sportolók sem. Te viszont ostoba vagy, hogy egyáltalán ilyen az eszedbe jutott.
Nem előítéletből, csak végtelen butaságból kérdezed.
A nagyobb hazai versenyeken 1000 fő felett van az indulók száma és outinál mindenki bringás nadrágban teker, montinál meg a többség.
Fura lenne, hogy éppen egy állóképességi sportban lenne az indulók 90% boozi.
Nem tudom, troll-e a kérdező, vélhetően az, de az előítéletek tényleg léteznek.
Én egy kb. harmincezres járásban élek, a legnagyobb városa nyolcezres, tudomásom szerint nem nagyon tekernek mások sportruházatban erre, turistábol is kevesebb van, mint lehetne, és ha megállok valahol, pl. beugrok egy boltba, van, hogy kapok lenéző vagy furcsálló tekinteteket.
A kérdésre válaszolva: nem. Biztosan vannak a kerékpáros közösségben melegek, de önmagában a "cicanadrágtól" senki nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!