Vettem egy bringát Rock Shox Revelation teleszkóppal. Milyen pumpát vegyek hozzá?
Figyelt kérdés
Van nagyon bevált autószelepes pumpám, elég egy adaptert vennem?
Vagy inkább vegyem meg ezt?
2023. jan. 6. 19:43
1/6 anonim válasza:
A teleszkópokban sokkal nagyobb nyomás van, és kevesebb levegő, mint egy gumiban. Kell hozzá a speciális teleszkóppumpa, mint amit linkeltél is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, így már érthető!
2023. jan. 6. 22:06
3/6 anonim válasza:
És nem árt ha látod mekkora nyomásra fujod.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha nem a Decathlonosat vennétek, mit ajánlanátok?
Van Rock Shox hátsó tag is a bringán, 250psi kell neki. Mondjuk a Decathlonos ezt is tudja.
2023. jan. 8. 21:12
5/6 anonim válasza:
Nem tudom milyen a dechatlonos minősege,meg pumpákban nem vagyok otthon. Az a fontos hogy ne eresszen ki levegőt amikor letekered,nekem mindig tippelgetni kell hogy épp mennyit fog a szr canyonos telópumpa elengedni és annyival többet fújok bele:D
De a dechatlonos szerszámok általában szoktak működni,akár az is jó lehet
6/6 anonim válasza:
A kieresztés szerintem általános a tekerős szelepes pumpáknál,nálam mindegyik ereszett letekerés közben. De gyorsan megtuható mennyi a kieresztés. 1-2 plusz fujás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!