Lusta vagyok?
Figyelt kérdés
minecraft 1.5 el játszak vagy assasins creed revelationnal?2021. máj. 12. 12:22
1/6 anonim válasza:
Mosogass el. Ne csak anyukád dolgozzon.
2/6 A kérdező kommentje:
24 éves férfi vagyok albérletben. DEBRECENBEN! anyukám meg a tesóm 200km re odébb laknak egy falubaN. Nemtudom mi a bajod de biztos ilyen jósnő vagy mert semmi olyat nem írtam, hogy hány éves vagyok de te egyből támadsz. Amúgy takaríts anyukád helyett ne csak gép előtt ülj.
2021. máj. 12. 13:47
3/6 anonim válasza:
Egyik sem. Mármint Assassin's Creed de ha már Revelation akkor inkább a 2. résszel kezdj. Mivel a Revelations az Ezio trilógia 3. és egyben záró része. Nem biztos hogy értenéd a story-ját a 2. rész(Ezio Trilógia 1. rész) és a Brotherhood(Ezio Trilógia 2. rész) nélkül.
De ha a story hidegen hagy akkor a Revelations.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 a assasins,s creed 2 és a brotherhood is megvan.igaz a 2 őt még nem játszottam ki mivel van egy olyan küldi, hogy codexeekt kell gyűjteni és rohadtul 2 hiányzik de nem találom.
2021. máj. 12. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!