Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy a gépemen az...

Miért nem megy a gépemen az AC revelations?

Figyelt kérdés

Telepítettem a játékot és amint meg akarom nyitni, egy fél pillanatra betölt, majd bezárja a programot. Az eredeti játék van meg.

Itt a gépem:

ryzen 3 2200g

rx vega 8 grafikus kártya

2x4 gb ram

A drivereket lefrissítettem, valamint beállítottam, hogy a játékot rendszergazdaként futtassam. Nem tudom, hogy mi lehet a baj, mert a gépem elég erős hozzá, azzal biztosan nincsen baj. Ha valakinek van ötlete, az örömmel meghallgatnám. Köszi.

2022. jún. 26. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Ellenőríztesd a fájlokat a kliensben.

Ha pedig lopott akkor így jártál.

2022. jún. 26. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Ellenőriztem és nem lopott. Az eredeti Ubisoft áruházból vettem meg.
2022. jún. 26. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

AMD kártyákkal csak a baj van, én is 10 év után dobtam a fenébe, mert nekem meg kékhalált okozott random a játékok alatt. RX 580 8 gigás változat-MSI Armor.

Aztán később megtaláltam, hoyg állítólag az egész szériát hibásan gyártották belőle, rossz chippel, ami nagyobb terhelés hatására alulfeszeli a kártyát és kifagy.

Nvidiámmal semmi baj.

2022. jún. 27. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy értem 10 évig volt 2 gigás HD 6950-em, az még jó volt.
2022. jún. 27. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!