A Tourney váltókkal tuképpen mi a baj?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 21:34
11/14 anonim válasza:
Az hogy az emberek nem tudják,hogy az egy alap váltószet.
Nem arra használják amire való.
Mindent elmond a mondat amit a játszón hallottam az apa szájából:a váltót ne használd nem tudjuk,hogy hogy műkődik!
12/14 anonim válasza:
Másik kedvenc ilyen játszótéri mondatom, húú neked is shimano váltód van?
13/14 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj, én is használtam eleget. Belépő szint, jövés-menéshez pont alkalmas. És nyilvánvalóan a helyükön kell kezelni az olcsóbb dolgokat, ha Mátra-Maratonon akarod használni, akkor persze szidni fogod :)
14/14 anonim válasza:
Nekem nem lenne különösebb bajom vele, - ha nem marokváltós lenne a bicajomon..:(
Bár, őszintén szólva - az 1x6-os rendszerek után nekem kicsit körülményes az is, hogy "meg kell tervezni" a váltogatást a 3x7-tel. De ez nem a Turney hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!