Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szoktál részegen biciklizni?

Szoktál részegen biciklizni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 06:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csatak részegen, de fel szoktam ülni néhány sör után. Bringatúrák alkalmával is előfordul, hogy megállunk egy-egy sörre vagy fröccsre.
2022. nov. 13. 21:22
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
nem iszok alkaholt, megy is a lepontozás?
2022. nov. 13. 22:34
 13/21 anonim válasza:
22%
Mert a férfi 100 kilónál kezdődik és reggel bedob egy felest mielőtt indul.
2022. nov. 14. 06:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Amióta pártunk és kormányunk engdélyezte főúton is az ittas kerékpározást, én még józanul nem ültem nyeregbe.
2022. nov. 14. 18:21
 15/21 K.O. válasza:
100%
en eddig csak becsiccsentve mentem, teljesen mas erzetre mar ugy is, jovore ki fogom probalni reszegen is:D nagyon vagany erzes, eltunik a felelemerzet, en sokkal szabadabban ereztem magam ugy bicon, ettol mondjuk veszelyes, mar szinte olyan volt mint ha repultem volna (nem, nem estem el:D nem azert, hanem igy erzesre, valahogy mashogy fogtam fel az egeszet vagy nem tudom, foleg lejton lefele)
2022. nov. 22. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
15# ismerem ezt az érzést. Eltűnik az idő a valóság egy teljesen más dimenzióban haladsz. K..va jó de akkor se javasolnám hogy kipróbáld. Én már csak tudom. Megkomolyodtam soha nem csinálnám már
2022. nov. 22. 18:43
 17/21 K.O. válasza:
100%

18:43

egy masik dimenzio tleg, ez a legjobb szo ra:) teljesen mas minden ugy, ugyanolyan a kontraszt, mint reszeg es jozan ember kozott.. persze en se mertem még reszegen, nagyon para volt igy is, raadasul tok meredek es hosszu lejton kellett lejonnom, jo nyilvan kerulhettem is volna, de nem volt ra ido.. de valahol meg ott van benned az hogy a reszeg biciklisek sose torik ossze magukat:D regen is a kocsmaba mindig bicoval mentek a bacsik, ezt sose ertettem amugy hogy miert, vagy hogy jon ez nekik, biztos ugy vannak vele hogy hazafele majd ott lesz tamasznak, de megis olyanokat esnek:D tele van velea youtube.. de tleg még ha el is esnek, valahogy semmi bajuk nem lesz, tiszta erdekes

2022. nov. 22. 22:15
 18/21 anonim válasza:
36%
Soha sem, ha tudom, hogy nem egy pohár bort fogok meginni mindig tömegközlekeséssel megyek haza. Szerintem nagyon veszélyes tud lenni, főleg egy forgalmasabb úton.
2022. dec. 13. 13:38
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
17# Ez azért van, mert a feleségnek azt mondják, hogy mennek a boltba mint tök rendes férj. Aztán megallállnak a kocsmánál és ott lealjasodnak. Otthon kicsit legyalázzák az asszonyt aki legközelebb is csak reménykedik, hogy tényleg boltba megy az uruk. De nem, ismétlődik minden amíg egy töréssel végződő árokba borulás véget nem vet a biciklis kocsmázásnak
2022. dec. 13. 15:10
 20/21 K.O. válasza:
100%
de az is csak nagyszunet nekik.. ha felepulnek ujraindul a "mokus"kerék:D
2023. jan. 7. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!