Lányok ti tudtok biciklit szerelni?
Figyelt kérdés
Pl kicserélni egy lyukas belsőt, láncot, ilyesmik.2022. okt. 28. 00:28
11/14 anonim válasza:
Nem, de a pasim sem. Ha nagyon muszáj lenne és találnék YouTube videót mit kell csinálni (pl. hogyan cseréld ki a lyukas belsőt) szerintem menne.
12/14 anonim válasza:
Hát biciklit még nem szereltem, viszont autót azt igen,párom autószerelő és megtanított pár dologra.
13/14 anonim válasza:
Igen!
gumicsere, öntapadós cuccal defektjavítás (akár útközben is, mindig van nálam gumileszedő és ilyen flekk), fékbowden-igazítás, ilyen apróbb dolgok simán mennek.
14/14 anonim válasza:
Én sajnos nem, pedig rengeteget bringázom, de egy defektet sem tudok megjavítani. Az a szerencsém, hogy a bringások jófejek, nem hagynak az út szélén, mindig megáll valaki segíteni ha szükséges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!