Lányok ti tudtok biciklit szerelni?
"Pedig sok nő az."
Sokkal több férf.... akarom mondani hímnemű egyed életképtelen mint nő!
Látom az ismerőseimen sajnos... nemhogy lámpát felszerelni, beötni nem tud, de még az izzócsere miatt is felhív...
42F
A közepes hibákih elvagyok.
A fék légtelenitést a szervízre hagyom....szerszám sincs hozzá.
Ez a telokra is igaz
Én férfi létemre annyira elkényelmesedtem, hogy még gumicserére is a helyi szerelőhöz jártam. :)
Viszont egyszer hetekre lebetegedett, kénytelen voltam az otthoni gumiragasztgatós, sufniszerelő éveket felidézni, abból a korszakból amikor még apám élt. Hát mit mondjak, elsőre totál rosszul láttam neki, de ma már eszembe se jutna egy cserével szerelő után loholni.
Nem.:(
Magam sem tudom, miért, hiszen pl. autón cseréltem már kereket, aksit (még apróbb karosszéria-javításokat is megoldottam) és egyszerűbb házi barkácsolásokkal is elboldogulok. De kerékpárhoz nem szívesen nyúlok az általános tisztogatáson és csavarok meghúzásán, fékbetét cserén kívül. Talán azért, mert 30 évig volt szerencsém egy olyan példányhoz, aminek defekten kívül semmi baja nem volt, de ahhoz is inkább eltoltam a legközelebbi szervízbe.:)
Tesóm egyszer a sajátjárol leszedte a féket. És utána olyan büszke volt magára mintha körbe tekerte volna világot. De egy defektet képtelen megjavitani.
És nem kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!