Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lányok ti tudtok biciklit...

Lányok ti tudtok biciklit szerelni?

Figyelt kérdés
Pl kicserélni egy lyukas belsőt, láncot, ilyesmik.
2022. okt. 28. 00:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Igen, meg még néhány dolgot, szereltem pl plafonra lámpát, bekötéssel együtt, a számítógépembe simán újra pasztázok, stb, nem vagyok életképtelen :)
2022. okt. 28. 00:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Pedig sok nő az.
2022. okt. 28. 01:00
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Van aki az, de van aki meg férfi létére az... szóval ez van. Pl egyik exem képtelen egy íróasztalt egyedül össze rakni, pedig amiket ma lehet venni pl praktikerben, bárki össze tudja rakni, ráadásul adnak hozzájuk mindent.
2022. okt. 28. 01:08
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Én nem, még hozzá azért, mert nem használok biciklit és nem is tervezek. :)
2022. okt. 28. 02:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig sok nő az."

Sokkal több férf.... akarom mondani hímnemű egyed életképtelen mint nő!

Látom az ismerőseimen sajnos... nemhogy lámpát felszerelni, beötni nem tud, de még az izzócsere miatt is felhív...

42F

2022. okt. 28. 10:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A közepes hibákih elvagyok.

A fék légtelenitést a szervízre hagyom....szerszám sincs hozzá.

Ez a telokra is igaz

2022. okt. 28. 11:17
 7/14 MGéza ***** válasza:
100%

Én férfi létemre annyira elkényelmesedtem, hogy még gumicserére is a helyi szerelőhöz jártam. :)

Viszont egyszer hetekre lebetegedett, kénytelen voltam az otthoni gumiragasztgatós, sufniszerelő éveket felidézni, abból a korszakból amikor még apám élt. Hát mit mondjak, elsőre totál rosszul láttam neki, de ma már eszembe se jutna egy cserével szerelő után loholni.

2022. okt. 28. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.:(

Magam sem tudom, miért, hiszen pl. autón cseréltem már kereket, aksit (még apróbb karosszéria-javításokat is megoldottam) és egyszerűbb házi barkácsolásokkal is elboldogulok. De kerékpárhoz nem szívesen nyúlok az általános tisztogatáson és csavarok meghúzásán, fékbetét cserén kívül. Talán azért, mert 30 évig volt szerencsém egy olyan példányhoz, aminek defekten kívül semmi baja nem volt, de ahhoz is inkább eltoltam a legközelebbi szervízbe.:)

2022. okt. 28. 13:22
 9/14 NTBS ***** válasza:
Volt nejem nem értett hozzá.
2022. okt. 28. 15:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Tesóm egyszer a sajátjárol leszedte a féket. És utána olyan büszke volt magára mintha körbe tekerte volna világot. De egy defektet képtelen megjavitani.

És nem kislány.

2022. okt. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!