Cross country vagy gravel?
3 éve ellopták a Focus ltd bicajomat.
Azt hiszem ez cross country volt.
Mióta ellopták a focust, egy egyszerű ajándék rockriderrel jártam, míg 2 héttel ezelőtt beadta az unalmast.
Most van pénz. Újra bicaj váltás előtt állok.
Nagyon szeretem a sebességet. A fő szempont a száguldás, hogy a lehető legnagyobb km/h érhessem el, de azért jó néha behajtani a sushusba kicsit enyhébb terepre.
Mi a véleményetek? Érdemes gravelre váltani vagy jobb ha maradok cross country-nál?
Országúti kétkerekűn is gondolkodtam. Gondolom ezzel lehetne a legmagasabb sebességet elérni.
Egy olyan cross country bicajnál, mint amilyenem volt, mennyivel lehet gyorsabb egy gravel, esetleg egy országúti?
Teszem azt, ha sík aszfalton sík terepen a focusból 40 km/h tudtam max kihozni, akkor gravel vagy egy országútiból ki lehet 45 esetleg 50 km/h -t?
Használtan szeretnék vásárolni max 400.000 forintért.
A gravelnek épp az a lényege, hogy gyors, de elmegy kényelmesen enyhébb terepen. Igazból nekem is azok voltak az elvárásaim mint neked, így lett egy épített gravelem és nem bántam meg. :)
Használtan talán még lehet is találni 400-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!