Ha mentek biciklizni a városba, akkor biciklisnadrágot vesztek vagy jó egy egyszerű sort is?
Ha nincs fakras ordítö hideg akkor bringás nadrág.amik amúgy rövidek.
De van lábmelegitőm is. Ha már ahoz is hideg van akkor farmer,de alatta van protektor ami véd a hideg ellen is valamennyire.
Ha még hidegebb van akkor nem bringázok.
Kérdező, neked minden homáros?
Egyébként, én nem veszek fel városba, mert eleve más bicajt használok olyankor. Outira meg kell. Mentem azzal is a "városba", csak az a város 50km-el arrébb volt és felhúztam hozzá a bringás gatyót. Képzeld, senki nem hőbörgött a Decathlonban hogy itt egy búza.
Én jó nyári időben mindig biciklisgatyában vagyok, sportoláshoz is használom, de otthon is, meg a városban is abban mászkálok, érdekes módon nekem senki nem szólt hogy nem utcára való, de a lányok jó része is szeret abban lenni, sokunkat látni benne. Persze több darabom is van, például ma is ebben voltam a Margitszigeten.
36/N
Sima pamut rövid nadrágban tekerek a munkába Budapesten napi 2*15km.
Póló az technikai (futó versenyekről) mert izzadsagot jobban elvezeti.
Bent zuhanyzok, átöltözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!