Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha mentek biciklizni a városba...

Ha mentek biciklizni a városba, akkor biciklisnadrágot vesztek vagy jó egy egyszerű sort is?

Figyelt kérdés

2022. okt. 3. 14:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami formás csajon van, akkor felőle felveheti 2 percre is, nem zavar :D
2022. okt. 3. 21:53
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs fakras ordítö hideg akkor bringás nadrág.amik amúgy rövidek.

De van lábmelegitőm is. Ha már ahoz is hideg van akkor farmer,de alatta van protektor ami véd a hideg ellen is valamennyire.

Ha még hidegebb van akkor nem bringázok.

2022. okt. 4. 10:52
 23/29 MGéza ***** válasza:
100%

Kérdező, neked minden homáros?

Egyébként, én nem veszek fel városba, mert eleve más bicajt használok olyankor. Outira meg kell. Mentem azzal is a "városba", csak az a város 50km-el arrébb volt és felhúztam hozzá a bringás gatyót. Képzeld, senki nem hőbörgött a Decathlonban hogy itt egy búza.

2022. okt. 4. 22:53
 24/29 A kérdező kommentje:
Miért lenne homáros, mikor én is azt hordok biciklizéshez, van amikor azon kívül is
2022. okt. 5. 10:31
 25/29 anonim válasza:
72%
Nem igazán használok kerékpáros nadrágot. Én nekem ha fájt a biciklin a hátsóm, akkor felemelem egy picit és utána visszarakom. Természetesen biciklis nadrágban kényelmesebb, de nem lételeme a kerékpározásoknak.
2022. okt. 6. 08:05
 26/29 anonim válasza:
100%

Én jó nyári időben mindig biciklisgatyában vagyok, sportoláshoz is használom, de otthon is, meg a városban is abban mászkálok, érdekes módon nekem senki nem szólt hogy nem utcára való, de a lányok jó része is szeret abban lenni, sokunkat látni benne. Persze több darabom is van, például ma is ebben voltam a Margitszigeten.

36/N

2022. okt. 8. 21:02
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Sima pamut rövid nadrágban tekerek a munkába Budapesten napi 2*15km.

Póló az technikai (futó versenyekről) mert izzadsagot jobban elvezeti.

Bent zuhanyzok, átöltözöm.

2022. okt. 9. 01:00
 28/29 anonim ***** válasza:
79%
Csak akkor veszek fel betétes nacit, ha tudom hogy olyan 50-60 km-nél nagyobbat fogok menni. Az alatt nekem felesleges, elég kényelmes a bringám/nyergem.
2022. okt. 20. 10:17
 29/29 anonim ***** válasza:
56%
Ha csak így a városba megyek, akkor nem veszek bringás nacit, ilyen kicsi távokra teljesen felesleges. Olyan 60-80 km feletti túrákhoz veszem csak elő a betétes nacit.
2023. febr. 8. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!