Ha mentek biciklizni a városba, akkor biciklisnadrágot vesztek vagy jó egy egyszerű sort is?
Montis shortot veszek fel és ha sokat megyek, akkor veszek alá kerékpáros, betétes alsót. Azért így csinálom, mert a montis gatyán vannak zsebek amibe lehet pakolni és van öbbújtató amire lehet fűzni mongjuk gps-t, vagy kulcsot. Legközelebb nyugodtan nevess ki ha látsz.... Elég beteg csávó lehetsz ha neked ez a hepped, hogy nézegeted ki miben van és röhögsz rajta. Honnan tudod, hogy az akit látsz honnan indult? Lehet hogy már a kétszázadik kilométerében van, csak levezet kicsit a városban, vagy mondjuk egészen véletlenül hazafelé tart?
Ennyi erővel a rendőrt is nevesd ki, hogy milyen hülyén néz ki a sárga mellényében és a fehér tányérsapkájában. Majd írd le mit válaszolt rá.
13: de még mindig nem értem, hogy MIÉRT foglalkozol ismeretlen emberek öltözködésével......
Nincs saját életed?
Én is beöltözve mentem a gyerek elé a sulihoz, hogy aztán menjünk haza.
Ja, hogy előtte betekertem dolgozni, majd letoltam egy edzést...
Persze, a tökkelütött azt gondolja, hogy arra a 700 méterre öltöztem be. :)
Nyáron egyszerű vászon rövidgatyát szetetek hordani bringázáshoz, télen meg most meg leszek kövezve, de katáros munkásnadrág
Amúgy mtb és nem város...
Amúgy ilyen időben még simán rövidgatyázok, ahhoz hogy hosszúban legyek tényleg hideg kell, ha szükséges akkor még alatta is van aláöltözet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!