Mennyi az esélye h vmelyik nagy olasz kerékpárgyártó (esetleg alkatrész) cooperal magyar céggel vagy fudional és idetelípít gyárrészleget sort üzemet (tesztpályát és boltot)?!?
cooperal? fudional? idetelípít?
Semmennyi.
Pesti részlegre gondoltam,tesztpályát alap megvan montihoz/cycling,kéne pár köbméter aszfalt és a betonosok kört tekerhetnénak
Gyártosor volt bázis műhely platform megvan közel szerszámkészítő egység (könnyű átállás) plusz egy shophoz bazinagy telephely épület-centrum.
Frekventált helyen jó infrastruktúra jó kikapcsolódás lehetőség töltődés.igazából
Egy komplett bringás center..álom álom álom (fájó szív)
Pesti telephely?
Pesten túl drága a munkaerő, ilyet mindenki valahova kelet-mo-ra, az alföldre, esetleg somogy telepítene. Mármint a gyártó részt. Ott viszont nincs bringás kultúra, hogy tesztpályát, meg bemutató termet legyen érdemes építeni.
Ez az üzleti ötlet sehogy sem áll meg.
Szerintem az olaszok tudnak otthon biciklit gyártani. Meg tesztelni is.
A vírusbalhé után örülnek majd, ha a saját szakembereiknek munkát adnak. Ráadásul annyival nem gyártanánk olcsóbban, és sajnos annyival jobban sem, hogy bárkinek ez megérné.
Szóval még álomnak is irreális.
Kérdező: amit privátban írtál:
Értem, hogy találtál egy régi gyártelepet, ami milyen frankó lenne, de tudod, hogy egész Európban sok ezres nagyságrendben vannak ilyen rozsdaövezetek, elhagyott gyárak, gyártelepek, a legtöbb helyen fizet az önkormányzat, hogy oda költözzön egy cég, hátha fellendü a környék. Ráadásul te értéket látsz a területben, egy cég nyűgöt fog, gyakran olcsóbb zöldmezősen építeni egy gyárat, mint egy régi ipartelepet rendberakni.
Miért választaná valaki pont a Te területed, amikor Bp-en a fizetések magasak, és sok ezer ilyen területből választhat szerte európában.
Szép álom, de semmi realtiása nincs.
oké hangosan gondolkodtam tervezgettem láttam képeket arrol ahová tesztpálya készült volna(triálpark félcső bmx cyclopálya)
olasz magyar kapcsolatok erősítése is kiaknázatlan területek de ez igaz mind az irodakomplexumokra megépülnek azt 60uk vagy több kiadatlan miért nem építkeznek kisebb mértékben-államnak van pénze befektetni-neki nagyob a karja többmindent elér..tervezgetttem ötleteltem...kösz a válaszokat(Gyöngyösön megépült pl a giant gyár se a bringa se a karbon termék nem lett olcsóbb-ennek mi az értelme?!?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!