Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyi az esélye h vmelyik...

Mennyi az esélye h vmelyik nagy olasz kerékpárgyártó (esetleg alkatrész) cooperal magyar céggel vagy fudional és idetelípít gyárrészleget sort üzemet (tesztpályát és boltot)?!?

Figyelt kérdés
Nagy álom tudnék rá helyszínt is!!
2020. ápr. 19. 23:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért lett volna olcsóbb a Giant? Ezzel az erővel minden, amit az adott országban gyártanak, olcsóbbnak kellene lennie ott. Az Opel Astrát Magyaro.-on gyártják, tehát olcsóbbnak kellene lennie, mint máshol? Ehhez képest a legolcsóbb 6,75millió Ft, Lengyelo-ban meg ugyanez 65700PLN, azaz 5,12millió Ft.

Az Electrolux háztartási gépek olcsóbbak, mint máshol? A Bosch alkatrészek? Stb.

És a Tesla olcsóbb lesz Németo-ban, mint az összes többi országban, csak mert ott gyártják? Vagy amiket Európában gyártanak és aztán exportálják Ázsiába, azok olcsóbbak Európában?

A válasz mindre: nem. Attól, mert valamit egy országban gyártanak még nem lesz ott olcsóbb.

2020. ápr. 20. 19:44
 12/21 A kérdező kommentje:
oké csak kiseb infrastruktúrha kisebb logisztika kisebb utaztatás lásd zöld érdekek!
2020. ápr. 20. 20:53
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Taiwanon olcsóbb a munkaerő, de van szállítási meg vám és áfa.

Magyarországon nincs vám és áfa, csak a külföldről behozott alkatrészekre, de drágább a munkaerő.

Azaz, nincs lényeges különbség.

2020. ápr. 20. 21:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Tanulj egy kicsit (helyesírást is), nőlj fel, és akkor érteni fogod az összefüggéseket, mert most csak hülyét csinálsz magadból, akkora butaságokat beszélsz
2020. ápr. 20. 22:06
 15/21 tothp ***** válasza:

A kérdező 12-es kérdésére:

A miskolc BOSCH-ban gyártják az IXO csavarozót.

A BOSCH-tól 300 méterre az OBI-ban árulják.

Nyugodt lehetsz, hogy nincs senki, aki áttol egy szekér cuccot. Hanem az egész szépen megjárja a BOSCH raktárait, majd az OBI-ét. Németországig simán elmegy. ez a világ ilyen.

2020. ápr. 20. 22:39
 16/21 A kérdező kommentje:

Oké csak a zöld lobbit nem értem megújuló energia alternatív megoldások legális úton

Sport turizmus rekreációs kikapcsolódás-jövő útja lehetne nyugaton ez a helyzet ilyen az Irán.

2020. ápr. 21. 13:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Irány,alternatív közlekedési forma amit minden kormánynak támogatnia kéne vége lesz a koronás időszaknak jön vissza a véget nem érő tumultus dugók nyári közlekedés bringás ilyet soha nem tesz a bringás társadalom mint a hangyák népe:nincs uralkodójuk nincs vezérek a napi eleséget megtermtik/szerzik bocs ha pontatlanul idéztem...nem vagyok Nikola Pontatlan;)
2020. ápr. 21. 15:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Most jöttem haza a Kerepesi/Rákóczi úton a kis forgalomból nagy kavarodás csinál a szervezetben közlekedésirányító...vagy megint megparancsolták sokat kell tankoltatni ha már az igent 6ftbol csak 3at engedtek több kúton is....
2020. ápr. 21. 15:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Fel kell előre készülni ha alkalmatlan városi vezető van az élen nagy sopánkodás és kavarodás lesz, előre jeleztem...aki figyelmezteti az embereket az kiváltságosabb lesz mint aki titkon szeret....
2020. ápr. 21. 15:27
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem!én Nem! de vki Csodálatos "hozzá értő"! Nő,akiért adnak-aki "mindent megtehet"(ésakiért mindent megtesznek)-az megteheti,érdeke-e max annyi?!

:D

2020. ápr. 25. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!