Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Inkább egy neves vintage,...

Inkább egy neves vintage, vagy egy egyszerűbb, de új gépet vennétek?

Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyban függ attól, hogy mire. Én szeretem, ahogy az öreg Peugeot bersenybicóm kinéz, a maga idejében jó drága is volt, de csak városi közlekedésre használom. És már ezer dolgot kellett rajta cserélni, mert 40 év azért sok mindent elkoptat.
2022. okt. 2. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
2-3 éves használtat.
2022. okt. 2. 14:26
 3/8 A kérdező kommentje:
A három éves, nem vintage.
2022. okt. 2. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Mire?

Városban szaladgálni:új.

Városban gurulni,hajtani a csajokat:kipattintott vintage.

2022. okt. 2. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Én bukok a retro bringákra.:)

" A kerékpárok mindig keresett árucikkek, ám ha retró darabról van szó, egész pontosan egy 1980-as, álomszép állapotban lévő Peugeot országúti bringáról, máris nehezebb a helyzet. Túl szép, túl különleges (és túl drága) ahhoz, hogy ellopják egy random hétköznapon, hiába régi, ez nem az, amit nem sajnálsz majd az első villanypóznához lelakatolni. Mondhatni lelke van, egy ilyen darabbal bringázni igazi életérzés, neki gazdát találni olyan, mint a netes társkeresés. Hetekig vársz, mire valakivel megvan a match, dehát ennyit megér, nem igaz? "

( [link] )

2022. okt. 2. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a vintage?
2022. okt. 3. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag a retro, csak abból is a különlegesen szép állapotban megőrzött példányok. De pl. gyártanak is "vintage" kerékpárokat újonnan, a retro szerelmeseinek.

[link]

2022. okt. 3. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Én inkább egy neves vintage bringát választanék. A lényeg úgy is az, hogy a váz legyen jó, minden más cseélhető új cuccokra, s akkor lehet egy nagyon klaszz bringád belőle.
2022. okt. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!