Sí vagy snowboard? Melyiket egyszerűbb megtanulni? Melyiket szeretitek jobban? Miért?
A síelés egész jól ment, vettem jópár privát órát, oktatóval eljutottunk a kék pályáig, szóval elég kezdő szinten tartok, de tetszik.
Tavaly februárban jött egy ötlet, hogy veszek egy egész napos privát snowboard oktatást. Direkt olyan ami azoknak van akik még kb sosem láttak snowboardot. Ott kezdődött a baj, hogy nem tudták megmondani, melyik lábam legyen elől, később néztem csak utána, hogyan kell kiválasztani az elől lévő lábat… és hát fordítva lett beállítva. Persze béna voltam, féltem is mert láttam hogy már az se megy, hogy az egyik lábammal hajtom magam mint egy gördeszkával. Nyilván mivel már a legegyszerűbb feladat sem ment, elkezdtem egyre jobban félni. Végül már csak túl akartam élni a dolgot, aztán az utolsó órában sikerült úgy hátraesnem, hogy az egyik csuklóm eltört és 6 hétig gipszben volt. Idén nem sok hó volt erre felénk, így a téli sportok kimaradtak, de jövőre kap még egy esélyt a snowboard, kiváncsi vagyok, akkor is olyan béna vagyok-e, ha a jó lábam van elől…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!