Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 10-20 év múlva szerintetek...

10-20 év múlva szerintetek lesznek olyan elérhető árban a pedelec-ek hogy egyszerűbb emberek is megengedhessék maguknak, vagy esélyesebb hogy kikopnak és felváltja valami más?

Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

20 év.... mi lesz addigra... gondolj bele mi volt 20 éve! még mobiltelefon is alig volt.

a gond kicsiny országunkkal van inkább. ha megnézed például németben sokkal többen tudják megengedni maguknak.

ha 2x annyit keresnék vennék én is - és még akkor sem lenne sok a fizetésem csakszólok.....

2020. júl. 25. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Tényleg csak nálunk, illetve a hozzánk hasonlóan szegény európai országokban számít ilyen drága, különleges dolognak. Voltunk Ausztriában biciklitúrán, szinte mindenki olyan pedelec-kel tekert, ami nálunk a 800.000-1.200.000 sávban kapható. A fiatalok is. Mondjuk és személy szerint nem szeretem ezeket a bringákat, de aki szereti, az használja csak nyugodtan. Náluk meg ez a pénz nem sok. Nekem is az itthon kb. középkategóriás bicajom egyhavi bérembe került. Nekik ez valószínűleg nem is volt annyi...
2020. júl. 25. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
üdv a balkánon kérdező! :D
2020. júl. 25. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha ez volna a trend akkor igen. De folyton és gyorsan változnak a dolgok.

10éve a 29-ert istenitették. Aztán rájöttek,hogy van akinek túlnagy és kitalálták a 650B-t.

És eljutottunk a pedellec-hez.

Igen tudom 10éve is volt,és nem tudták az emberek hová tenni,és még nyugati mércével is drága volt.

Ma magyar mércével drága. Szerintem,ha maradnak a dolgok akkor nem kell 10-20évet várni hamarabb is elérhető ársávba kerül. Illetve megjellenk a felujított verziok szerényebb hatotávval sebességgel.

2020. júl. 25. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ebike csak bicikli kategóriában drága, egy robogó sem olcsóbb és azt most is sokan megveszik, nem csak a gazdagok. Itt az "ennyit nem adok egy bicikliért" hozzáállás a fő gátja az elterjedésnek, nem az anyagiak.
2020. júl. 26. 11:32
 6/7 A kérdező kommentje:
igazából arra gondoltam hogy lesz-e olyan alternatíva a közlekedés segítésére az olyan időseknek akiknek nincs jogsijuk. minden korban lesz egy ilyen réteg. akik fittebben és aktívabban biciklit használtak első számú közlekedésre, azért lennék kíváncsi a villanybringákra, hogy megzuhan majd vajon az áruk egyszer, vagy -magyar mértékkel- mindig lesz egy ilyen határvonal hagyományos és e-bike között
2020. júl. 26. 17:15
 7/7 Alex Fly ***** válasza:
Nyugaton már ma is több pedelecet adnak el, mint ahány analóg bringát. És nyilvén minél jobban terjed, annál olcsóbban meg lehet kapni. Persze van, aminek az ára nem csökkenhet a végtelenségig, de a jövőben nem lehetetlen az akár 200000 forintos belépőszint sem, ami már igencsak baráti ár érte (természetesen ezért ne egy Spitzinget képzelj el)...
2020. júl. 27. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!