Milyen kiegészítőket használtok a kerékpárotokon?
Figyelt kérdés
Nekem ami lesz:
-erős első lámpa (1000 lumen)
-hátsó lámpa
-első és hátsó sárvédő
-támasztó
-telefon tartó előre ami méri a KM-et
-Minőségi zár
Lehet még valamit felrakni ami fasza cucc? :D
2022. szept. 25. 13:20
21/33 anonim válasza:
19. Fals!
Nem kell dinamós.
Manapsag mar nagyon jó USB-ről tölthető led lampák vannak.
23/33 anonim válasza:
Olvasd el a kreszt meg a vonatkozó gkm. Rendeletet.
24/33 anonim válasza:
Én nem tudok róla, hoy a dinamós lenne kötelező.
25/33 anonim válasza:
26/33 anonim válasza:
Hosszú túrákon a telefon nem lesz jó. Tükröződik a kijelző, hamar lemerül, stb. Célszerűbb egy gpses km óra. Csengő nem csak kötelező, de hasznos is, mert sokan kóborolnak a kerékpárúton gyalog, kutyával.
27/33 anonim válasza:
Sárvédő, tükör, erős lámpák, első-hátsó csomagtartó, kirándulásnál szerszámos+pótbelső, légsürítő. A kötelező felszerelések természetesen. Ugyanis ezek nemcsak kötelezőek, hanem hasznosak is. A tükör rendkívüli mértékben növeli meg a közlekedésbiztonságot (ennek ellenére rendszeresen írnak tükörtagadók, akik szerint nemcsak haszontalan, hanem egyenesen káros is) A telefontartót én személy szerint nem tartottam soha szükségesnek, mert egyrészt nem kell folyvást nézegetni, akkor meg előhúzom és nem tartom előnyösnek, hogy rázkódjon egész nap.
28/33 anonim válasza:
És egy vezetékes km órával az élet gondtalan :)
29/33 Alex Fly válasza:
A kötelező felszereléseken túl sárvédő, csomagtartó, kitámasztó, km-óra, lakat, kulacstartó. Adott esetben nyeregtáska szerszámokkal, pumpa, oldaltáska...
30/33 anonim válasza:
A kötelezőkön túl egy zár. A táskában meg a pumpa-folt-gumiszerelő-rongy-multiszerszám csomag. Ennyi. Ez nem búcsússzekér, nem céllövöldésbódá, nem karácsonyfa.... Minél több _felesleges_ vackot aggatsz rá, annál hülyébbnek fog nézni a többi bringás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!