Biciklisek! Titeket ért már atrociáts bringázás közben? Esetleg volt-e olyan hogy megpróbálták ellopni a drága kerékpárotok menet közben?
Most hogy a bicikli hiánytermék lett, meg persze a jobb bringák ára se kevés. Érdekelne hogy próbálták-e már ellopni a kerékpárt alólatok.
Tudom hogy a bicikli lopások nagyrésze a tulaj távollétében történik lakat levágással, de engem jelenleg az érdekelne hogy megpróbáltak-e valakit rablással a biciklijétől megfosztani.
Ilyenről én eddig csak drága versenybringák esetében hallottam. Hétköznapi bicajoknál nem éri meg a kockázat, mert bár a kerékpártolvajok igazi egysejtű állatok, azt ők is tudják, hogy egy sodronyzár levágásával ellopott bringáért ha lebuknak, max kapnak egy ejnyebejnyét, egy napig bent tartják őket, aztán elengedik. A rablás vétsége súlyosabb, azért simán leültetik, ha nem jön össze.
Persze azért ha nem muszáj, ne a Hős utcában kerékpározz :-))
Nagyon-nagyon kevéssé valószínű az ilyen rablás.
Még a Hős utcában is.. :-D Vagy a Diószeghy S. utcán... :-D
Pénztárnál láttam már hogy nagyon nézik a lovamat a tároló an, de ennyi.
Azt persze nézhetik, vastagabb a lakatom mint zeus f*sza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!