Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpározás során ha defektet...

Kerékpározás során ha defektet kapok az általában gyorsdefekt vagy inkább lassan enged le és még lehet vele néhány m-t közlekedni? Pl. lejtőn lefelé ha az első gumi kap defektet.

Figyelt kérdés

#Kerékpár defekt.
2022. szept. 23. 07:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én királydinnyétől kaptam sorozatban defektet.

A legszebb az volt, amikor a célállomástól (munkahely) kb. 20 méterre megálltam pár percre egy boltnál, gyanútlanul visszaültem, addigra a felniről is leugrott a gumi.:(

Még tolni is nehézkes volt így azon a 20 méteren, utána visszatuszkoltam a gumit a felnire, hogy a legközelebbi szerelőig el tudjam tolni.:)

2022. szept. 23. 17:41
 12/17 anonim ***** válasza:
#11: ma delután én is sos segítseget kellett kerjek... szintén kiralydinnye. 5 kmre a hazunktól. Apamat kértem meg hogy autóval jöjjön értem.
2022. szept. 23. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Vagy az egyik vsgy a másik.

A legutobbi durr defi volt,amit nem sikerült megjavitani ezért lassú lett.

2után-fujással haza jutottam 10km-ről.

2022. szept. 23. 19:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Változó. Kaptam már úgy defektet - odavertem egy betonozott kerékpárút dilatációjához - hogy a második fordulatnál már felnin volt a kerék, meg a másik hasonló eset egy 70mm hosszú potdorjacsavar volt, az is szisszent egyet és már vége is volt a dalnak.

Most olyan defektem van amit 3 naponta pumpálok, annyira lassú. Én meg lusta vagyok szétszedni a kereket :D

2022. szept. 23. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
12. - Nekem csak 3 km volt az út a munkahelyig, de emlékeim szerint kb. két hét alatt háromszor kaptam királydinnyét.:( Mindezt végig aszfalton... Már egész hozzászoktam a tologatáshoz.:) (Pumpát hordtam magammal, de semmi nem ért.)
2022. szept. 23. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha felütöd vagy nagy peched van, akkor gyorsan. De a szúrd defektek gyakran annyira lassúak, hogy csak másnap reggelre (vagy még akkorra sem) ereszt le a kerék. De jellemzően érezhető, hogy egyre puhább a kerék.
2022. szept. 24. 16:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt már ilyen is, olyan is.

Mikor egy apró üvegszilánk szúrta át a gumit, akkor szépen lassan eresztett le, egy-két óra alatt.

De amikor egy drótfarab vágta ki, akkor nagy sziszegés és egy másodpercen belül már felnin volt a kerék.

2022. szept. 25. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!