Kerékpározás során ha defektet kapok az általában gyorsdefekt vagy inkább lassan enged le és még lehet vele néhány m-t közlekedni? Pl. lejtőn lefelé ha az első gumi kap defektet.
Én királydinnyétől kaptam sorozatban defektet.
A legszebb az volt, amikor a célállomástól (munkahely) kb. 20 méterre megálltam pár percre egy boltnál, gyanútlanul visszaültem, addigra a felniről is leugrott a gumi.:(
Még tolni is nehézkes volt így azon a 20 méteren, utána visszatuszkoltam a gumit a felnire, hogy a legközelebbi szerelőig el tudjam tolni.:)
Vagy az egyik vsgy a másik.
A legutobbi durr defi volt,amit nem sikerült megjavitani ezért lassú lett.
2után-fujással haza jutottam 10km-ről.
Változó. Kaptam már úgy defektet - odavertem egy betonozott kerékpárút dilatációjához - hogy a második fordulatnál már felnin volt a kerék, meg a másik hasonló eset egy 70mm hosszú potdorjacsavar volt, az is szisszent egyet és már vége is volt a dalnak.
Most olyan defektem van amit 3 naponta pumpálok, annyira lassú. Én meg lusta vagyok szétszedni a kereket :D
Nekem volt már ilyen is, olyan is.
Mikor egy apró üvegszilánk szúrta át a gumit, akkor szépen lassan eresztett le, egy-két óra alatt.
De amikor egy drótfarab vágta ki, akkor nagy sziszegés és egy másodpercen belül már felnin volt a kerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!