Egy vintage kerékpárt egy szervíz mennyiből építene újá? Körülbelül? Egy lelakott Puch outit?
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 16:23
1/14 anonim válasza:
Szervíz nem foglalkozik ilyenek újáépítésével... kivéve max ha előzetesrn beszerzed a szükséges alkatrészeket, ez esetben meg átlagos munkadíj.
2/14 tothp válasza:
A vintage-be az is beletartozik, hogy korhű alkatrészeket szerelsz fel a gépre. Ezeket senki nem fogja összevadászni helyetted. Vagy összerakja, abból, ami a webshopban, nagykerben elérhető. Akkor meg már nem annyira vintage.
3/14 A kérdező kommentje:
Értem.
2022. szept. 21. 17:38
4/14 anonim válasza:
Esetleg náluk érdeklődj (Budapest):
5/14 anonim válasza:
Vannak szervizek akik vállalnak ilyet. Az én lelakott vintage outimat pl a Recikliben újították fel pöpecre, nagyon baráti áron.
6/14 anonim válasza:
Recikli nem felújít, hanem átépít, ez óriási különbség.
7/14 anonim válasza:
De ha te elviszel egy lelakott bringát, felújítják gond nélkül, nem küldenek el vele.
8/14 tothp válasza:
Csak ugye nem ugyanaz egy régi vázra új cuccokat feldobálni és működőképes szerkezetet létrehozni.
Vagy egy régi bicajt korhű alkatrészekkel felépíteni.
mint az autóknál az OT vizsga.
9/14 anonim válasza:
Valóban nem. Nekem azt csinálták, hogy rendbe hozták amit lehetett, amit nagyon muszáj volt és a kényelmi dolgokat meg cserélték. A váz jó volt nekem kopottan, amúgy színterezést is vállalnak. Szerintem erre mondhatjuk hogy fel lett újítva a bringa. :)
10/14 anonim válasza:
Nem, ez átépítés, felújítás az ha korhű lesz és működő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!