Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy vintage kerékpárt egy...

Egy vintage kerékpárt egy szervíz mennyiből építene újá? Körülbelül? Egy lelakott Puch outit?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 16:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szervíz nem foglalkozik ilyenek újáépítésével... kivéve max ha előzetesrn beszerzed a szükséges alkatrészeket, ez esetben meg átlagos munkadíj.
2022. szept. 21. 16:27
 2/14 tothp ***** válasza:
A vintage-be az is beletartozik, hogy korhű alkatrészeket szerelsz fel a gépre. Ezeket senki nem fogja összevadászni helyetted. Vagy összerakja, abból, ami a webshopban, nagykerben elérhető. Akkor meg már nem annyira vintage.
2022. szept. 21. 16:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Értem.
2022. szept. 21. 17:38
 4/14 anonim ***** válasza:

Esetleg náluk érdeklődj (Budapest):

[link]

2022. szept. 22. 18:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Vannak szervizek akik vállalnak ilyet. Az én lelakott vintage outimat pl a Recikliben újították fel pöpecre, nagyon baráti áron.
2022. dec. 9. 16:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Recikli nem felújít, hanem átépít, ez óriási különbség.
2022. dec. 9. 23:03
 7/14 anonim ***** válasza:
De ha te elviszel egy lelakott bringát, felújítják gond nélkül, nem küldenek el vele.
2022. dec. 9. 23:35
 8/14 tothp ***** válasza:

Csak ugye nem ugyanaz egy régi vázra új cuccokat feldobálni és működőképes szerkezetet létrehozni.

Vagy egy régi bicajt korhű alkatrészekkel felépíteni.

mint az autóknál az OT vizsga.

2022. dec. 10. 01:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Valóban nem. Nekem azt csinálták, hogy rendbe hozták amit lehetett, amit nagyon muszáj volt és a kényelmi dolgokat meg cserélték. A váz jó volt nekem kopottan, amúgy színterezést is vállalnak. Szerintem erre mondhatjuk hogy fel lett újítva a bringa. :)
2022. dec. 10. 11:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem, ez átépítés, felújítás az ha korhű lesz és működő
2022. dec. 10. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!