Melyik lehet az alábbi Puch kerékpár modell? (tovább)
Időben a 70-80-as évek fordulójának környékére tippelem, országútis és nem túrás geometriája van, krómozott villák és csúszópapucsos és van rajta sárvédőszem. Amit láttam bringát még csomagtartója is volt, csak elfelejtettem a típusát. Csak annyira emlékszem, h 3-4 szótag és valami nemzetközi szó (pl navigator vagy ilyesmi) de lehet, h földrajzi név. Ha látnám, beugrana :)
Elég sokat keresgéltem neten, de rá nem bukkantam, lehet valami katalógus segítene...
hát ha valami épített, módosított cucc volt, akkot nem találod meg.
van csomó arhívom, de ha nem találtad, akkor nincs is :D
A 70-es években futott ki a krómos hátsó támvilla. A függőleges puch felirat a fiatalabbakra jellemző, tehát szerintem jól tippelsz, 78-82 közé kábé. Akkoriban vette át a Bianchi tőlük az ipart, katalógusok elég foghíjasan maradtak fenn. A jó hír, hogy a hátsó krómos támvilla alapján kevesebb potenciális jelölt lehet. Meg az, hogy egy-egy típust pár évig gyártottak, szóval hasonlót vagy ugyanazt akár meg is találhatsz a netes bugyrokban.
De ugye nem Clubman volt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!