Nem élsportolónak, hanem heti három-négyszer egy óra tekerésre mennyire vállalható ez a gép?
Ilyen felszereltséggel nem venném meg, de megfelelő. Egy 230k-s gépen azért már tourney váltás legyen, könyörgöm, ennyire - talán - még nincs bajban a piac. Hasonló árban kapsz Neuzer Whirlwind 200-at, azon már legalább Claris van. Semmivel nem rosszabb, mint a Romet.
Egyébként én körülnéznék a használt piacon, valami legalább Shimano Tiagra/Campagnolo Veloce felszereltségű gép után kutatva. Gari hiánya szól csak ellenük, ha alaposan átnézed vásárlás előtt. Na meg, méretet nyilván nehezebb választani.
"Írni is akartam, hogy használt nem érdekel. A használt az kopott, nyúzott, lehet hogy lopott, csak a baj van vele. Főleg nem ennyiért."
Nem tudod te, mit beszélsz. Minőségi használtnak kevesebb baja lesz, mint az új "csodáknak", ennyi pénzért. Ha azt hiszed csak azért mert új meg garis nem lesz vele baj, akkor tévedsz, de majd rájössz a saját károdon. A te döntésed, a te pénzed.
Egy használt Tiagra szettel nem lesz több macera, mint egy vadonatúj Tourney-val.
Ez a bringa szerintem túlárazott, komoly igénybevétel mellett gyorsan el fog kopni rajta a mechanika a 21 sebességes váltást meg nem értem miért tettek outira, 14 bőven elég.
Ellehet adni azért mert a tulaj megsérült és többé nem bicajozhat.
Mert idén megutálta bringázást.
Mert rájött,hogy igazából mást akar.
Gyereke született.
Más a meloja ami miatt nincs ideje bringázni.
Mert gazdag,és évente bringát,3évente autót, 5évente lakást cserél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!