Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nem élsportolónak, hanem heti...

Nem élsportolónak, hanem heti három-négyszer egy óra tekerésre mennyire vállalható ez a gép?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 11. 08:15
1 2
 1/13 MGéza ***** válasza:
100%

Ilyen felszereltséggel nem venném meg, de megfelelő. Egy 230k-s gépen azért már tourney váltás legyen, könyörgöm, ennyire - talán - még nincs bajban a piac. Hasonló árban kapsz Neuzer Whirlwind 200-at, azon már legalább Claris van. Semmivel nem rosszabb, mint a Romet.

Egyébként én körülnéznék a használt piacon, valami legalább Shimano Tiagra/Campagnolo Veloce felszereltségű gép után kutatva. Gari hiánya szól csak ellenük, ha alaposan átnézed vásárlás előtt. Na meg, méretet nyilván nehezebb választani.

2022. szept. 11. 08:34
 2/13 anonim ***** válasza:
15%
Írni is akartam, hogy használt nem érdekel. A használt az kopott, nyúzott, lehet hogy lopott, csak a baj van vele. Főleg nem ennyiért.
2022. szept. 11. 08:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Vagyis ne érdekeljen.
2022. szept. 11. 08:39
 4/13 MGéza ***** válasza:
92%

"Írni is akartam, hogy használt nem érdekel. A használt az kopott, nyúzott, lehet hogy lopott, csak a baj van vele. Főleg nem ennyiért."

Nem tudod te, mit beszélsz. Minőségi használtnak kevesebb baja lesz, mint az új "csodáknak", ennyi pénzért. Ha azt hiszed csak azért mert új meg garis nem lesz vele baj, akkor tévedsz, de majd rájössz a saját károdon. A te döntésed, a te pénzed.

2022. szept. 11. 08:52
 5/13 MGéza ***** válasza:
Ja és például az ecobike is biztos lopott gépeket árul... De ez csak példa, nem muszáj a jófogásos nem idén barnult eladókat preferálni.
2022. szept. 11. 08:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne baja, nem adnák el. Nehezen tudom elképzelni, hogy tavaly vett ötszázezres gépet idén kettőszázért eladnák, pedig semmi baja. Hacsak nem lopott.
2022. szept. 11. 10:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy használt Tiagra szettel nem lesz több macera, mint egy vadonatúj Tourney-val.

Ez a bringa szerintem túlárazott, komoly igénybevétel mellett gyorsan el fog kopni rajta a mechanika a 21 sebességes váltást meg nem értem miért tettek outira, 14 bőven elég.

2022. szept. 11. 10:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. szept. 11. 10:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Az Ecobike ugyanazokat árulja egy éve. Valahogy senki nem veszi meg tőlük a harminc éves bringákat százezerért.
2022. szept. 11. 10:30
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

Ellehet adni azért mert a tulaj megsérült és többé nem bicajozhat.

Mert idén megutálta bringázást.

Mert rájött,hogy igazából mást akar.

Gyereke született.

Más a meloja ami miatt nincs ideje bringázni.

Mert gazdag,és évente bringát,3évente autót, 5évente lakást cserél.

2022. szept. 11. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!