Ha 20 évesen kezdem a boxot, még lehetek élsportoló?
Figyelt kérdés
Labdajátékokban éveken keresztül versenyeztem, majd az edző miatt ott kellett hagynunk kollektíven a csapattal.
Azóta kickboxoltam, de nem versenyeztettek.
Nemrég elkezdtem boxolni és a negyedik edzés után kiválasztottak, hogy vállalnák a versenyeztetésemet.
Mit gondoltok van esélyem itt is magas szinten eredményesnek lennem?
2022. márc. 10. 09:51
1/5 anonim válasza:
Kevés rá az esély. Nyilván jóval kevesebb az esélye, mintha 10 éves lennél. De 20 évesen nem elképzelhetetlen, csak nem túl nagy az esély a komolyabb versenyeken történő kimagasló helyezésre. Ennyi.
4/5 anonim válasza:
Ha "magas szinten" alatt azt érted, hogy némi rendszertelen mellékes jövedelmet keress belőle, pl. néha berakjanak boxzsáknak kisebb vidéki gálák délutáni sávjába, akkor az elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!