Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért nem tapad meg a gumijavi...

Miért nem tapad meg a gumijavito folt? Felcsiszoltam ragasztoztam vartam majd ranyomtam erosen a foltot de a ahogy szedem le nylont róla jon vele a folt is. Mi a teendő

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:

A ragasztó felkenése után várni kell vagy 10 percet amig megindulnak a kémiai reakciók és csak utána rátenni a foltot, aztán sokáig összenyomva tartani.

Ezért használok inkább öntapadós foltot. Annak aláhúzol a belső gumira kettőt jobba, kettőt balra a smirglivel, leporolod, rányomod a foltot és kész. Az első öntapadós folttal történt defektjavítás után az összes tip-topos xart kidobtam a csába. Csak a dobozaikat tartottam meg, jó lesz kis csavaroknak.

2022. szept. 2. 13:50
 2/9 anonim válasza:
Mert ragasztó is kell hozzá. Nélküle nem fog menni.
2022. szept. 2. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet már rossz a ragasztó.
2022. szept. 2. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is az öntapadóst veszem a Decathlonban. NÁlam tökéletesen működik.
2022. szept. 2. 13:54
 5/9 A kérdező kommentje:
A válaszok közül legfeljebb annak lehet realitása, hogy rossz a ragasztó. Rutinos foltozó vagyok.
2022. szept. 2. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Fájdalom de xar a ragacs. A legjobb az amikor az original tubusból elpàrolog. És ott pislogok a lapos gumival mint a szemafor.

Azóta mindig viszek pót gumit.

2022. szept. 2. 18:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Nemtom meddig jo de latszolag folyos semmi baja
2022. szept. 2. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
A folt is lehet rossz. Amúgy én nem szoktam a celofánt lehúzni. Az normális, hogy a folt szélét kellő erővel felhúzva le tudod tépni. Talán ha más szögben húznád a celofánt?
2022. szept. 5. 16:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Qcelofan lehizasa a bizonyiteka h megragadt a folt. Ha nem huzza magaval. Mas szogbe se ment
2022. szept. 5. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!