Mennyi lehet egy átlag kerékpár teherbírása?
Figyelt kérdés
Szeretnék sportolni és szeretném tudni h mennyit birhat el?2022. szept. 1. 15:30
1/18 anonim válasza:
100 kilóig probléma nélkül, 120 fölött már erősen meg kell nézni, hogy milyen váz alkalmas....
Hány kiló vagy?
2/18 anonim válasza:
Ugyan már.. akár 2-300kg is.. :D [link]
4/18 A kérdező kommentje:
160kg vagyok
2022. szept. 1. 17:25
6/18 anonim válasza:
5: azért ne írj neki fals infót.... EGy outi kb. összecsuklik alatta.
Kérdező! Menj el egy komolyabb kerékpárüzletbe, és kérj tanácsot!
Nem kell rögtön megvenni, de konzultálj szakértővel, hogy mit ajánl....
7/18 anonim válasza:
Semmiképp se valami nagyáruházi bóvlit nézegess, mert azok 100-at sem bírnak el. Persze, alapból sem szabad pl. Tesco-ban bringát vásárolni, de 160 kg-hoz már tényleg szakember véleményét érdemes kérni.
8/18 anonim válasza:
Itt egy cikk , amiben szó van a kböző típusú kerékpárok irányadó teherbírásáról:
Trekkingnél írnak 140 kilót (gondolom, bmx-et nem akarsz...) - én el tudom képzelni, hogy valami vastagabb típusú váz esetén felmehet ez 160-ra... Tényleg kell hozzá szakember.
9/18 anonim válasza:
Nem kell ezt túlragozni.. Egy ilyen kerékpár minden gond nélkül! [link]
Csak arra kell figyelni hogy duplafalú felni legyen rajta!
10/18 anonim válasza:
Meg hát ez a csávó sem két kiló [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!