Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklivel balra kanyarodáskor...

Biciklivel balra kanyarodáskor (bicikliút hiányában) behúzódhatok a sáv baloldalára vagy meg kell várnom a jobb szélen míg a mögöttem jövők elmennek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 17:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam már én is rá, csak nem férne már fel, róvid, hajlított kormányszáram van, jelenleg azon van a biciklizár, telefon tartó, villogó, lámpa és egy csengő :D Esetleg a bicikli zárat át tudom dobni a nyeregcsőre és annak a helyére odafér. Azt nem gondolom hogy hülyén néz ki, mert szerintem egyáltalán nem! :)
2022. aug. 31. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Van kormányvégbe szerelhető tükör is, az biztosan elfér.
2022. aug. 31. 14:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Ott sem fér el, oda van beszerelve a szarv. :D
2022. aug. 31. 14:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan már a kormányom, mint a karácsonyfa, de a tükröt még rá tudtam préselni.:)

Egyébként nem mindegyik tükör néz ki hülyén (bár engem ez sem zavarna), viszont én nagyon szeretem, biztonságosabban tudok haladni forgalomban. A 30 évet megélt régi bicajomon gyárilag is volt, utána meg nagyon hiányzott, úgyhogy vettem a mostani bicajra is.

2022. aug. 31. 16:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Rakok majd fel én is egyet, szorítok neki helyet, maximum leveszem a villogót és csak egy lámpa lesz fent. :) A karácsonyfás hasonlat tetszett! :D
2022. szept. 1. 17:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem kell megvárni amíg elmennek a mögötted jövők, rakd ki a kezed, less hátra és kanyarodj. :)

Illetve ha lennének még bizonytalanságaid KRESZ-el kapcsolatban, ajánlom figyelmedbe a Kerékpáros Klub eme kiadványát: [link] Nagyon hasznos! Nekem nincs jogsim, de ezt jól megantultam mileőtt elkezdtem a városabn tekerni, minden dolog benne van amit egy birngásnak tudni illik. :)

2022. szept. 14. 13:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem! :)
2022. szept. 16. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!