Egy ilyen kerékpár lakatot hogyan kéne átvágni, vagy kinyitni?
Figyelt kérdés
Ilyen kis gagyi ezer forintos lakatról van szó…
Van hozzá két kulcs is, de reggel óta, amióta bezártam, már nem nyitják. El lehet fordítani a kulcsot, de a zár nem nyílik.
Kb 3 hete napi szinten kétszer nyitom és zárom, eddig nem volt vele ilyen gond.
2022. aug. 24. 18:15
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és erővágóm sajnos nincs.
És még most kéne kinyitnom valahogy, így este.
2022. aug. 24. 18:15
2/5 anonim válasza:
En lefureszeltem egyszer egy hasonlot
3/5 BeefEater válasza:
Ez egy sodronyzár. Egy csípőfogóval el tudod vágni, csak ne egybe próbáld meg elvágni, hanem mindig csak a hegyével csípj bele egy kicsit. Kb egy perc alatt megvan.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kb. 15 perc alatt meglett egy életlen, rozsdás mellévágó metszőollóval. De nagyon le izzadtam.
2022. aug. 24. 18:54
5/5 anonim válasza:
Egy jó erős rántással is szét lehet ezeket tépni.
Sajna ez ilyen, ócó és xar. Én is jártam hasonlóan, csak annyi szerencsém volt, hogy amikor zártam le akkor szétrobbant a kezembe az egész. :D Le sem tudtam zárni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!