Országúti kerékpároknál hajtás nélkül mitől ad ki recsego hangot a kerékpár? Arra a hangra gondolok, ami nem rendellenes, hanem ilyen frankó szabályos hangot ad. Mit kell cserélni, hogy nekem is legyen olyan hangja? Hátsó kerékagyat?
Figyelt kérdés
Főként a sportolók drága kerékpárjainál lehet hallani.2022. aug. 12. 16:13
1/9 anonim válasza:
Szellentget a pilóta, mert az outisoknak nincs idejük megállni.. Próbáld ki te is!
2/9 anonim válasza:
Hátsót sem kell cserélni hozzá.:)
3/9 anonim válasza:
A racsninak van ilyen hangja. Igen, hátsó agyat kell cserélni hozzá.
4/9 anonim válasza:
Minden kerékpár ilyen hangot ad, csak az országúti kerékpárokon általában jóval hangosabb ez. Én nem szeretem, ezért kimondottan halk racsnis kerekem van. De van, aki ezt használja csengő helyett, olyan hangos.
5/9 anonim válasza:
Én is szoktam csengő helyett használni, ilyenkor hátrafelé tekerek. Meg szokták hallani. Igaz, én nem outis vagyok.
6/9 anonim válasza:
A szabadonfutójuk zörög. Többféle van, a menetes és a kazettás a legelterjedtebb.
itt van egy videó arról, hogy melyik-melyik:
https://www.youtube.com/watch?v=fJXCmArT6UA
A kerékpádostól függ, hogy nálad hogyan lehet ezt az alkatrészt cserélni olyanra ami jobban recseg.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Az nem recsegő hang, de valóban a hátsó agyból jön. Vannak halkabb és hangosabb racsnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!