Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezek az enduro kerékpárok...

Ezek az enduro kerékpárok közül melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni egy enduro kerékpárt, amivel néha downhillezni is szeretnék. Először akartam külön dh st venni, de ahogy olvastam az enduro is bőven elég. Ezeket néztem ki: trek slash 7 és yt capra.

Konkrétan ezt a hármat:

Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?

[link]

[link]

[link]

Illetve van ez a radon, elég jó árért:

[link]

Melyiknek van a legjobb árérték aránya?

2022. máj. 16. 15:42
 1/1 anonim ***** válasza:
A Trek és a Radon szerintem felejtős. 2x hajtás, 26-os kerék. Elavult mindkettő. Így ezek közül valamelyik Capra. Az a karbon szerintem igen jó ár/érték arányban. Látszik, hogy van gazdája van, leszervizelve árulja. Egyedül a BOS villa és tag karbantartása kérdéses számomra. Nem tudom, hogy itthon foglalkozik-e velük valaki, kapható-e hozzájuk alkatrész. Mást nem tudnék mondani, hogy miért ne azt vedd. A Comp Rock Shox alkatrészeihez bőséges szervizháttér van, de kicsit kopottasabb benyomást kelt a bringa. A tag ereszti is a levegőt, mindenképp szervizzel érdemes kezdeni. A fék szerintem gyengébb, mint a Saint a karbonon.
2022. máj. 16. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!