Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit gondoltok? Milyen ár...

Mit gondoltok? Milyen ár sávban kéne gondolkozzak, ha komolyan szeretnék tekerni a jövőben?

Figyelt kérdés

Egyik nap kipattant a fejemből, hogy menjünk el a családdal és tekerjük körbe a Velencei tavat. Ez meg is történt múlt szombaton.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom. Talán még rövidnek is éreztem azt a 30km-t. Annyira megnyugtatott az, hogy csak tekerünk és kicsit nem foglalkozunk semmivel. Csak mész, nézelődsz és közben jól esik a mozgás. Mondjuk sohasem volt nagy kötődésem biciklikhez. Bár általános iskolás koromban csak az miatt vártam a reggeleket, hogy tekerhessek az iskolába, aztán utána meg azt, hogy haza. Szóval lehet, hogy mindig is szerettem tekerni, csak nem volt rendszeres. Meg az is biztos sokat számított, hogy nem egy mezei kerékpárral kellett megtenni a tó körüli távot.

Amúgy bérelve lettek a biciklit. CTM Stark nevet viseltek. Egyedül az ülése nem volt kényelmes, amúgy elég jól nézett ki. A túra után el is kezdtem azon gondolkozni, hogy, ha majd gyűjtök rá elég pénzt veszek egy "drágább" saját biciklit. Azt nem kérdezem meg, hogy megéri-e, mert magadba fektetni mindig megéri és szerintem ez biztos megérné.

Viszont én azért utánanéztem és vannak elég "vad" kinézetű, sportos bringák. Koromból adódóan (18) nyilván ezek tetszenek a legjobban.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen ár sávban kéne nézegetnem ezeket, ha oda jutok majd, hogy vennék egyet. Illetve ilyen "komoly" kerékpárokra mennyire kell majd sokat ráköltenem használat során?

2022. aug. 8. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok hozzászólást. Mindenki tanácsait megfogadom.
2022. aug. 9. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Még egy jó tanács;

Próbálj ki többfélét, hogy érezd melyik az "igazi".

Én pl. jobban szeretem a régi városi bicajomat (láncváltós) mint a trekkinget, mert rövid utakra nekem kényelmesebb. Túrára persze a trekkinggel indulok, de régebben (amikor még nem volt ismert a trekking kategória) a városival is lenyomtam 70-80 km-t (nagyrészt aszfalton). Montit viszont csak hegyi használatra vennék, mert csak ott tud kibontakozni (de oda már nem járok.:().

2022. aug. 9. 20:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. aug. 9. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:
valami ilyesmit [link] ha inkább szilárd burkolat akkor dobsz rá egy 1.75 aszfalt gumit . ha van pénz [link]
2022. aug. 10. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!