Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitől van az, hogy egyszer...

Mitől van az, hogy egyszer leereszt a bicikli, egyszer nem?

Figyelt kérdés
A biciklim mostanában azt produkálja, hogy egyszer csumára leereszt, másszor nem. Biztos, hogy nem szórakozik vele senki. Most volt egy kis időm, gondoltam megcsinálom, de most megint nem eresztett le! Mi lehet a gond?

2022. júl. 25. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán a szelep gyengélkedik. Ha a gumi lenne lyukas, akkor mindig leengedne, nem csak alkalmanként.
2022. júl. 25. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés! :D Nekem is az egyik bicómon az első gumi ilyen. Szétszedem, beteszem vízbe, semmi, másnap meg tök lapos.

Vagy a szelep szórakozik (kosz ment alá, fennakad, stb) vagy a belső gumi anyaga előregedett, vagy kirepedezett és nagyobb nyomáson kiszökik rajta a levegő.

Cseréld le a belsőt az a biztos megoldás!

De mielőtt összerakod, alapotan nézd, és simogasd át a külső gumi belső felét, hogy biztosan nincs-e benne valami ami esetleg kilyukaszthatta a belsőt, akár a külsőben lévő fém szálak is csinálhatnak ilyent, ha elszakadnak.

2022. júl. 25. 22:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnézem akkor a szelepet, hátha tudok vele kezdeni valamit. Jó lenne, mert drága volt a belső és szinte vatta új :D
2022. júl. 26. 05:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szelep ereszt, nekem ugyanezt produkálja az egyik kosárlabdám van, amikor hónapokig kemény marad van, amikor másnap tiszta lapos :D
2022. júl. 26. 06:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A mérete jó a guminak? Ha kicsit kisebb mint kellene, akkor kitágul annyira, hogy maga az anyag elkezd átereszteni.

Én mindig kicsit nagyobb belső teszek be. Teszemazt 1.75-ös külsőbe nem az 1.5-1.75-höz való belsőt, hanem az 1.75-2.25-höz ajánlottat. Sokkal nagyobbat persze nem szabad használni, mert akkor meg abból lesznek gondok.

2022. júl. 26. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!