Leereszkedett a biciklimen a kerék, mi lehet az oka és mit tegyek?
Röhögnek itt rajtad, mert egy biciklis defekt azért nem egy olyan különleges esemény, és nem is olyan nehéz megcsinálni. Viszont egy újszülöttnek minden vicc új. Szóval írd be a youtube-ba, hogy kerékpár gumicsere, és nézz körül.
Ha magad csinálod, nyilván venned kell egy külső és egy belső gumit (nézd meg a meglévő méretét, rá van írva). szükséged lehet ezen kívül egy villáskulcsra, hogy leszedd a kereket, egy gumikiemelő szerszámra (filléres kacat, a rendes nevét sem tudom) meg egy pumpára, de az gondolom van.
De bármelyik bicikliszerviz is megcsinálja neked fél óra alatt. Nem tudom, mennyiért.
Mi az a gumikiemelő szerszám? Nekem 12 évesen nem volt ilyen és megoldottam.
Nézd meg hogy milyen állapotú a külső, ha kell vegyél másikat. Kiszedve fújd felba belsőt és mártsd vízbe, nézd meg hol engedi el a levegőt. Ha olyan, akkor javítsd, ha nem, akkor új belső.
Felfújod, összerakod, hasíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!