A 6-os főútról mikor tűnik már el végre a kerékpáros tiltás (Pest + Fejér megye)?
Eddig csak a Bp.-Százhalombatta szakaszról távolították el, ami egyébként hiánypótló volt, hiszen a battai bringásoknak a komphoz kellett alkalmazkodniok (ha egyáltalán járt).
A többivel mi lesz már? Ott halad az úttal teljesen párhuzamosan egy autópálya, semmi szükség a továbbiakban a tiltásra. Ráadásul a 7-esen sincs tiltás, pedig az nagyobb forgalmat bonyolít le, mint a 6-os (ja igen, az jóval népszerűbb bringás szempontból, ezt a konfliktust már nem vállalja fel senki...)
Az egész szakaszról leszedték...???
Én rendszeresen járok az érdi gát vége és a Campona utcai rövid szakaszon, az már eddig is táblamentes volt (nincs is elkerülő alternatíva) - de több szakaszon még nemrég is láttam a tiltást.
4: Az említett részt úgy tudod elkerülni, hogy a Nagytétényiről nem a 6-osra mész, hanem egy kereszteződéssel visszább átmész a M6 felett, ott a pályával párhuzamosan van egy utca amin szinte semmi forgalom nincs. Tétényliget megállónál átmész a vasút alatt, onnan az Aranyos majd Ágnes utcán át a Shop-stopig. Még a Budain se muszáj menni, csak átmész a zebrán, majd el tudsz menni a kis utcákon majdnem az M6-ig, majd a Felső és Fő utcán a Római útig. Illetve ha mégis a 6-os felé mész, a szalagkorláton kívül van az eurovelo 6-nak csúfolt egynyomos ösvény. :) Én azon is szívesebben megyek, mint az autók között.
Dunaújvárosig simán el lehet menni, ha nem ragaszkodsz végig az aszfalthoz. Valószínűleg tovább is, csak arra még nem jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!