Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpáros sisak normális ha...

Kerékpáros sisak normális ha mozog a fejemen?

Figyelt kérdés
Nem esik le meg passzol rendesen, de oldalirányban eléggé mozog, szaküzletben azt mondták pont jó a méret, de nem vagyok benne teljesen biztos.
2022. júl. 13. 08:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az állszíj hosszát jól beállítottad? A méretet a hátsó feszítővel beállítottad enyhén szorosra? Ha igen, akkor lehet, hogy nem passzol jól a fejformádra. Sajnos van ilyen.
2022. júl. 13. 09:34
 2/19 A kérdező kommentje:
Az állszíj már már szorít, hátsó feszítő teljesen meg van húzva. Ha nem passzol az mennyire probléma? Mert amúgy menetközben nem lötyög, kátyúknál rázkódik kicsit
2022. júl. 13. 10:41
 3/19 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy esésnél el tud-e mozdulni. Ha nem, akkor talán nem akkora gáz. Nyilván jobb lenne, ha ideálisan körülölelné a fejed. Nem kényelmetlen így?
2022. júl. 13. 11:18
 4/19 anonim ***** válasza:

A saját fejméreted mekkora? és milyen méretű sisakot vettél?

A szorítópánton általában ott van a cm-skála, hogy akár előre is be tudd állítani...

2022. júl. 13. 11:40
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem kényelmetlen egyáltalán, leesni nem igazán tud, annyira tart, bár nem tudom, esésnél azért nagyobb erőhatás éri. Méretét majd megnézem délután. Kényelmetlennek inkább az állszíjat mondanám mert kicsit nyomja az állam, de ha lazábbra veszem már tényleg nagyon lötyög. Lehet vennem kéne egy kisebbet. Szoktak erre garit vállalni a szaküzletek? Pl ez a 3 napon belül visszaviszem és kicseréltetem..
2022. júl. 13. 11:59
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem MIPS-es sisak véletlenül? Ott külön mozog a héj és a tartópántok.
2022. júl. 13. 11:59
 7/19 A kérdező kommentje:
2022. júl. 13. 12:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Ez a tipus az, csak zöldben, csak olyan képet nem találok róla ami alulról mutatja.
2022. júl. 13. 12:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Ezért kell sisakot mindig próba alapján venni. Ha webáruházból van, és megvan a csomagolás, szerintem vissza tudod küldeni. Ha nem, akkor a boltos jóindulatán múlik. Ha az állszíj tartja a fejeden, akkor szerintem cseréld le! Nem csak mérethiba lehet. Lehet, hogy az adott típus más fejformára passzol. A következőt mindenképp próbáld fel! Olcsók közül baránőmnek vettünk Bell Crest sisakot, és nem csak rá, rám is szépen passzol. Talán rugalmasabb az állító rendszere.
2022. júl. 13. 12:40
 10/19 A kérdező kommentje:
Felpróbáltam, nem webáruházból való, de csak kis időre vettem fel, akkor jónak éreztem, a boltos is azt mondta szerinte teljesen jó, aztán otthon figyeltem fel rá, hogy mintha mégsem passzolna annyira jól. Első sisakom szóval nem tudom pontosan milyennek kellene lennie.
2022. júl. 13. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!