Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez normális ennél a biciklinél?

Ez normális ennél a biciklinél?

Figyelt kérdés

Ma üzemeltettem be a Neuzer Courier DT kerékpárom, és most este elvittem egy kisebb távra. Azt vettem észre, hogy a hátsó váltó tökéletesen működik, de amikor az elsővel akarok váltani, nem teszi rá a nagyobb fogaskerékre a láncot. Így néz ki.

[link]

Ez normális jelenség?

2022. ápr. 14. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván nem "normális" be kell állítani a váltót.
2022. ápr. 14. 23:05
 2/8 A kérdező kommentje:
És hogy lehet bítani? Nem is értem miért nem lett beállítva. Az nem része a beüzemelésnek?
2022. ápr. 14. 23:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Beállítani*
2022. ápr. 14. 23:17
 4/8 MGéza ***** válasza:
72%

Kell az első váltón is lennie állítócsavarnak, L és H felirattal, az állítja be a kanalat. De egyébként:

https://www.youtube.com/watch?v=iDTJDYP17lQ

2022. ápr. 15. 09:18
 5/8 MGéza ***** válasza:
100%
*Pontosabban a határolót, mielőtt valaki belekötne. Szóval, ha túlságosan L felé van csavarva, akkor nem engedi a nagy lánctányérra felrakását a láncnak.
2022. ápr. 15. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak 1/4et tekerj a finomhangolással, előtte nézd meg a kerékpárguru YT javitós videóit .
2022. ápr. 15. 12:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Meg lett oldva. Elvittem a szervizbe, a bowden laza volt.
2022. ápr. 15. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látok ott sehol fogaskereket...

A későbbiekben is előfordulhat ez a helyzet. Az új bowden tud nyúlni kicsit, úgyhogy új kerékpárnál erre számítani kell.

2022. ápr. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!