A kép alapján lehtetlen eldönteni.
Nem tudni hogy milyen gyártmány a hátsó agy, illetve kazettás, vagy sima. A váltók tipusa sincs,a hajtómüé se, a hajtómű csapágy tipusa se, a fékeké sem. Meg jó lenne tudni a váz anyagát is.
Lehet ez egy olcsó kínai is, meg egy minőségi.
0a btwin a decathlon sajátmárkája.
Kerdés, mikori a bicaj és mennyire van leharcolva...
De ennyiért nem tűnik rossz vételnek.
40-50?? Csak a két szilikonos lámpa ér annyit! :D
De ez milyen bicaj? Árultak ilyent? Elöl tárcsa, hátul hidraulikus felnifék? Lehet hogy csak a váz bétwin és ez valami maszek összerakott cucc.
100%-ra mondom ez nem gyári bringa.
Eleve a diferenciált fék. Tarcsa/felni ráadásul hidros...100éve nem láttam már,ilyet de létezett.
A teleszkop is gyanus régi manitou-lehet. Otthon újjra festve.
Bár a válrésze nekem valamiért inkább marzonak tűnik. (ennek utána nézek.)
A képről nem derülki milyen váltó és első fék van rajta. (Hátul magura hs 33/66).
Saccra azt mondom 40 jó érte.
De élőben is látni kéne.
Na utána néztem. Stimmel a vál is manitou gyártmány.
Kb:20éve kezdtek ilyen válas történetet gyártani...azt nem tudom mikor hagytak felvele de idén már nincs kínálatban...saccra ez egy 10+ éves bike.
Otthoni összeszerelés.
Kicsit olyan mintba egy freerider a régi alaktrészeit ráaggata volna egy vázra és az lett az apjának a bringája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!