Miért enged az autószelep ha ráteszem a pumpát és rá is hajtom a kart? Hogy kell rendesen pumpálni?
Akkor nem a pumpa a hibás. Olyan nincs hogy amit te veszel az mind hibás.
Járj a benzinkútra pumpálni, mert ez a technika szmlátomást túlnőtt rajtad.
Ha folyamatosan jön a levegő akkor ki van nyomva a szelep.
Vedd le a fejet a szelepről, állítsd ás a kart másik állásába, tedd vissza, nyomd rá rendesen a szelepre és állítsd vissza a kart a másik helyzetébe.
Máshogy már nem tudom elmagyarázni... Minimális műszaki érzékkel, tudással sem rendelkező embert nem lehet oktatni írásban, sajnálom.
Nézegess a youtubeon videókat erről, hátha találsz használható infót:
https://www.youtube.com/results?search_query=bicycle+pump+ho..
"Szomszeddal nem vagyok joba."
Asztat nem csodálom :D
"Ja mar nemtom hanyadik pumpat vesszuk."
Tipikus hülyeemberhozzáállás. Ha nem tudja használni, vesz másikat, hátha azt majd tudja használni. Aztán amikor azt sem tuja használni akkor mindenki más hülye, csak ő helikopter.
"6 ezres nyomasmeros pumpa"
Azt kb 400 forintért állították elő a távolkeleten.
Vegyél egy normálisabb pumpát. Bikefunnak vannak jó műhelypumpái. Egy normális pumpa sok-sok évig kiszolgál, nekem 10 éve van meg, 5 bicajt pumpálok vele rendszeresen és még csak a festék sem kopott meg rajta...
"...nem gondoltam hogy egy fujashoz hatalmas muszaki erzek kell"
Átalában nem. Nem is emlékszem mikor találkoztam a problémáddal.
A szingó időnként meg szokta téfálni azokat akik először találkoznak vele, de az autószelep soha.
Az autoszelep a nagyobb, tehát elvben hozzá sem ér, hiába szorítod rá.
Remélem, csak a saját bringádat szereled!
Ez olyan pumpa, aminek a fején két típusú csatlakozó van?
Teljesen lapos, nulla levegőt tartalmazó belsővel próbálkozol?
"bicikliket szerelek agyakat valtot mindent. szoval tudod kit nevezz muszaki analfabetanak."
Téged?
Egy kereket sem tudsz felfújni....
Apropó: a szelepsapkát levetted pumpálás előtt ugye?
Fényképezd le nekünk a pumpát, a fejet, a szelepet!
Jó, feladtam.... Nem vagyok kiváncsi a stílusodra.
Vegyél hetente pumpákat akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!