Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek mennyit ér ez az...

Szerintetek mennyit ér ez az országúti?

Figyelt kérdés
[link]
2022. máj. 6. 10:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De a videóban lévő nagyon-nagyon messze nem ez az árkategória, mint előző kommentemben írtam.
2022. máj. 6. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Mar hanyszor latom hasonlo biciklit itt…

Unalmas mar

2022. máj. 7. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Az előző kivételével én vagyok az összes többi hozzászóló

Ha fel akarsz újítani egy bringát, sok kérdés, hogy Neked megéri-e

Vannak-e alkatrészeid, tudod mit mire-hogy és mindent meg tudsz-e csinálni.

Az én bringám most kb gazdasági totálkár, a vázon és a fékeken kívül kb mindent le kéne rajta cserélni.

Bringa felújítás és összerakás így amúgy azért érheti meg nekem talán (vagy ha nem ezt, akkor valami használtat vennék és azt..), mert az pont olyan lesz, amilyenre én akarom. Úgy, hogy lehet, hogy többe is fájna kissé anyagilag, mint venni egy valamilyet... ami "kész" van (egyben venni bringát mindig olcsóbb, mint alkatrészenként külön + még az összerakása és stb), ámde full olyan tud lenni, ahogy nekem lenne jó, olyan váltó, olyan kormány, olyan fék, olyan felni, olyan gumi, olyan minden. És úgy, hogy amit én csinálok-szerelek-cserélek-építek be alkatrészt, arról tudom milyen. (míg egy használt bringa zsákbamacska lehet és az újaknál meg gumitól kezdve felnin át egy csomó minden kevésbé látványos/lényeges dolgon spórolnak, vagy nem pont olyan, amilyet én akarnék)

2022. máj. 14. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!