Van egy retro országútim amit festeni akarok. Szerintetek milyen színű legyen? Milyen színű férfi országútik a legkelendőbbek?
A legretróbb sztem a "bilikék", de a világoszöldek is szépek. Tegnap láttam egy fekete-arany kombót, az is menő volt. Az öreg Peugeot-m is fekete, még a gyári sérga-narancs-piros versenycsíkokkal.
Sztem ha a nyereg, a stucni meg a bandázs fehér, az minden festéshez megadja a retrós alaphangulatot. Az enyémen gyári fehér a hajtókar, az is dög, sajnos a fehér váltó már tönkrement.
Egy öreg csepelre lesz. Eddig a fehér-piros, a Peugeot-kék, és a fekete-arany van listán.
Mondjuk az is szempont hogy minél olcsóbb legyen. És alapozó +2szín fest3k+lakk. Ez kb. Mennyibe fog kerülni?
Nem a márkára és a korhűsegre fektetném a lényeget.
Az lenne a cél, hogy egy jól kinéző bringa legyen.
"...alapozó +2szín fest3k+lakk"
Jobban jár jársz, ha leszinterezteted, ha ennyi féle anyagot akarsz kozzá venni.
Ami a színt illeti...nincs egy barátnőd akinek van izlése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!