Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Conti vagy Schwalbe kerüljön...

Conti vagy Schwalbe kerüljön a montira ha mélyebben a zsebembe akarok nyúlni?

Figyelt kérdés

Elegem van a gyári Kenda szintű külsőkből. Lecserélem a külsőket a montin, és úgy döntöttem mélyebben a zsebembe nyúlok és erős defektvédelmi szintű külsőt teszek fel.

Két opciót látok: vagy a Conti montis gumijai black chill szövettel, vagy a Schwalbe Smart Guard gumijai.

Olyan 15.000 ft/ gumi tehát 30-ba lesz a csere.

Melyiket vegyem ? Conti vagy Schwalbe?

Vagy akár tök más gyártó?

A defektvédelem a főn szempont, a tömeg másodlagos.

2021. okt. 31. 09:31
1 2
 1/14 TR75 ***** válasza:
65%
Alternatív lehetőségként kb. bármilyen külső Tannus Armourral.
2021. okt. 31. 09:50
 2/14 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés.
2021. okt. 31. 09:57
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Nyúlj mélyebben a zsebedbe és vegyél tubeless külsőket és alakítsd át hozzá a kerekeidet! Sokkal jobban jársz. Igaz, ez kb. 60e-től fog indulni.

A Conti tubeless nagyon nehéz volt, amikor egyszer vettem. A Schwalbe sokkal könnyebb, de most alig lehet kapni.

2021. okt. 31. 10:09
 4/14 A kérdező kommentje:

"Nyúlj mélyebben a zsebedbe és vegyél tubeless külsőket és alakítsd át hozzá a kerekeidet!"

ez megint nem a kérdésemre a válasz

2021. okt. 31. 10:39
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Vártam, hogy egy újabb hisztérikával lesz dolgom, aki leírja, hogy nem ez volt a kérdés.

Kaptál választ arra is, hogy defektvédelemre mit tartok jó megoldásnak és arra is, hogy milyen szempont alapján választom az egyik márkát.

Nem a válasszal van gond, hanem a kérdéssel. Nem konkrét gumikat írtál, hanme csak gyártókat. Nem írtad le azt sem, hogy milyen helyeken szoktál bringázni.

2021. okt. 31. 10:45
 6/14 TR75 ***** válasza:
93%
Jól van. Akkor ott a világháló, többféle kereső, a megfelelő keresőszavak ügyes és találó kombinációinak segítségével fellelheted a választ. Sok sikert.
2021. okt. 31. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Én schwalbét használok a mountin. Eddig jó. Igaz ez alig 1éves és csak 1defektet kaptam vele. Ráadásul bicikliúton....ááá.
2021. okt. 31. 13:24
 8/14 A kérdező kommentje:

"Ráadásul bicikliúton....ááá."

Vadi új monti Rubena puncture protection gumival. A legelső úton boltból hazamenet 5 percen belül defekt. Királydinnye.

Puncture protection. Az.

2021. okt. 31. 13:48
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem a Continentalok a legjobb gumik jelenleg a piacon ... foleg ha nem baj, hogy zsebbe is kell nyulni ... a felso kategorisa Conti gumik verhetetlenek (tapasztalat).
2021. okt. 31. 15:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha leírnád hogy milyen bicod van és mire akarod használni,akkor tudnánk mondani konkrét gumikat amik jók lehetnek.

Illetve ha rendesen terepen használod,akkor a tubeless sosem árt,a gumi defektvédelmétől függetlenül

2021. okt. 31. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!