Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A montikon mostanában miért...

A montikon mostanában miért nincs szarv a kormány végén?

Figyelt kérdés
Régebben szinte minden XC bicajon volt szarv, de újabban egyen sem látok. Tiltja valami szabály esetleg versenyen?

2022. máj. 3. 02:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mert a mai xc bringák és pályák már sokkal jobban mosódnak a dh irányába... manapság már nemritka, hogy olyan pályán veretsz az xc bringával 40-50el, ami a 90es években még brutál dh-nak minősült...

Emiatt aztán veszélyessé vált... óriásiakat lehet taknyolni? És bizony nagyon csúnya sérüléseket lehet vele szerezni... nekem pl sikerült is még a 2000res évek elején fejreállás közben beleakadnom... nem volt kellemes.

2022. máj. 5. 15:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Mindig is voltak technikás és gyors részek XC versenyeken is. Elég sokat estem, de a szarvnak ebben semmilyen szerepe nem volt. Beleakadni meg mindenbe bele lehet ha olyan szerencsétlenül jön ki a dolog.
2022. máj. 5. 16:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert azon gondolkozok, hogy újra elkezdek versenyezni és kíváncsi voltam, hogy történt-e olyan szabályváltozás ami kimondottan tiltja a szarv használatát.
2022. máj. 5. 16:04
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Marketing.

Nincs rajta? Vegyél.

Nincs rögzítéshez üreg? Csinálj vagy fizess embert.

Megfelelően gyártott bicó? Plusz kess... Stb.

Rájöttek, többet lehet akasztani emberekből,ha darabjaiban adod el a dolgokat.

2022. aug. 16. 08:09
 15/15 anonim ***** válasza:
A vicces amikor nekimész vele egy fának az pedig ràhajtja az ujjairdra 3at el is tör és leszedni is 2ember kell
2023. máj. 3. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!