Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan válhat valaki a hardtai...

Hogyan válhat valaki a hardtail mtb mesterévé?

Figyelt kérdés

Szeretném olyan szinten elsajátítani egy 29-es 140-et mozgó merevvázas trail mtb használatát, hogy olyan helyeken tudjak vele menni hatékonyan, ahol mások össztelóssal mennek. Mennyire nehéz?

https://www.youtube.com/watch?v=13US7aufO8Q Például ebben a videóban is merevvázassal megy a csávó egy downhill pályán.

2022. ápr. 26. 20:38
1 2 3
 1/21 tothp ***** válasza:
100%
Miután elég sok videót megnéztél, kezdj el gyakorolni.
2022. ápr. 26. 20:45
 2/21 anonim ***** válasza:
28%
De miért akarod szívatni magad? Ilyen helyre nem hardtail való. Ez kb. olyan, mintha egy luxus sportkocsival akarnál tűzifát szállítani. Megoldható, de szopás lesz.
2022. ápr. 26. 21:23
 3/21 anonim ***** válasza:
65%

Már sajnos egy pocakos apuka vagyok,aki ilyen videókat már csak nosztalgiázva néz. . De 2000res években még toltam egy dirt/street bringával, azért azzal, mert arra tellett...

Tököket kell hozzá növeszteni, meg jó méjen beleülni az érkezésekbe.

2022. ápr. 26. 22:26
 4/21 A kérdező kommentje:
#2 mert csak merevre van pénzem
2022. ápr. 26. 23:29
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Pumptrack-re kell jól rágyúrni! Ha ott ráérzel, lesz egy kiindulási alapnak kiváló lábtechnikád és bőven lesz arról is fogalmad, hogyan kell ugratni. Mindezt viszonylag igencsak biztonságosan!
2022. ápr. 27. 13:43
 6/21 A kérdező kommentje:
Na, pumptrack pont van a közelben, majd akkor kezdem ott
2022. ápr. 27. 14:09
 7/21 anonim ***** válasza:
78%
6.: Nyomassad akkor papa! Legyél bajnok!
2022. ápr. 27. 16:17
 8/21 anonim ***** válasza:
56%
Napi 35-40 órát kell gyakorolni. Ha eltaknyolsz, visszaülsz, mész tovább. Ha fekvőgipszet kapsz, akkor is mész edzeni, ha gerincágyon visz el a helikopter, akkor kihagyhatsz egy napot, de 2 nap múlva megint legyél kint a pályán. De nem csak a kerékpározás és a technika gyakorlása fontos, kell a fizikai állóképesség is, tehát más edzéseket is tartani kell futás, plenking, stb. Sztem keress meg valami személyi edzőt aki csinál neked egy tervet.
2022. ápr. 27. 23:05
 9/21 anonim ***** válasza:
Irány sopron. Aztán toljad neki keményen,a 2000es évekeben én is merevvel küldtem a Jánoson. Azóta öreg lettem és vettem egy fully-t.
2022. ápr. 27. 23:22
 10/21 anonim ***** válasza:
Én is... csak en xc-t és még a bunnykról is lemondtam, bár fájó szívvel... de szakadt térdszallagokkal már nem az igazi.
2022. ápr. 28. 15:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!