Milyen kerékpárt ajánlanátok pesti foodpandas munkahoz?
100-140 ezer ftos ársávban.
Decathlont nézegettem, de azok a bringák nem győztek meg.
Valami egyszerű országuti történetet. Ha csak és kizárólag pesten mész akkor még egy ss is jó. De budán már kell a többsebesség,legalább hátsó válto kell.
Ezek alapján keresnék.
Ezért inkább valami használt, de jobb alkatrészekből összerakott bringát vegyél.
A dekatlonos 100k-s kerékpárt nagyon hamar lekukázod azzal a melóval. És mivel eleve egy vacak géped van, azt fejleszteni is nehezebb.
Legyen egy jó alapod amit lehet fejleszteni, és van hozzá alkatrész, lehet szervizelni, fenntartani.
Az ilyen ócska kerékpárokat a szerelők sem vállalják el szívesen, mert sz.ból nem tudnak várat építeni ők sem.
Ha budapesti vagy, keresd meg ezt a srácot: https://www.youtube.com/user/wordneemig/videos
Capriolo sunrise trekking 28as kerék 20 - 22^ vázméret Kerékparcity.hu , 120 E helyett 90 E Ft . Tényleg akciós . Gumit tudsz vékony városit venni
vagy pár dolgot ....
Én székesfehérváron foodpandázok, én az "ősmontira esküszöm"
90es évekbeli jóállapotú merevvázas montikat nagyon jókat ki lehet fogni, most éppen egy diamondblack-et hajtok, jóállapotú full deore lx szettel szerelve.
Régi? Igen.
Elavult? Igen...
Minőség? Igen...
Csapágyak tisztítás után álom ahogy gördülnek, a fékek ha meghúzom jobban, nlokkolják a kereket, a váltók pedig bowden csere után tű pontosak, akár hegymenetben terhelés qlatt is tökéletesen lehet váltani vele...
Egyszóval pazar... mindezt 30.000ft-ért, úgyhogy ha esetleg ellopják foodpandázás közben, akkor sem verem magam földhöz...
Jelenleg is vannak jófogáson hasonló paraméteres bringák. Mas márkával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!