Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Karbon vázas bringának lehet...

Karbon vázas bringának lehet baja az egykeréktől?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy cannondale leftys terepbringám.Viszont mivel karbon, így nem igazán merek vele egykerekezni, mert ilyenkor ugye nagyobb terhelést kap.Van esély hogy eltörik emiatt, vagy ez csak az én hülyeségem?:D

2022. ápr. 8. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lehet. Oldal irányú ütés a gyenge pontja.
2022. ápr. 8. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha országúti lenne, mondanám, hogy ne annyira erőltesd. Mountain bikenak semmi baja nem lesz. Mikor megvettem a karbon villás gravel bringám, én is tartottam tőle kicsit. Aztán belezúztam vele egy bokorba, ami úgy megfogta az első kereket, hogy átszaltóztam a kormány felett háttal a bozótba. 100 kg felett vagyok. Semmi baja nem lett a villának.
2022. ápr. 8. 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Terepbringa egy jó zuzás alkalmával többet kap,mint amit 10-20 méter egykerekés adhat neki.

Bátran küldheted.

2022. dec. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!